Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKLJICA

Starac zračnom puškom ubio jednu, a ranio drugu mačku, priveden uz kaznenu prijavu

Mačka
Foto: GettyImages
05.05.2020.
u 10:34

Protiv 72-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznenu prijavu zbog ubijanje ili mučenje životinja,

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dva kaznena djela ubijanje ili mučenje životinja.

- Naime, 72-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju u Kukljici iz zračnog oružja usmrtio mačka 30-godišnjeg vlasnika, a da je prije desetak dana na isti način ranio mačku 75-godišnje vlasnice. Kod njega je pronađeno zračno oružje, zračna puška i pištolj, koji su mu oduzeti.

Protiv 72-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznenu prijavu zbog ubijanje ili mučenje životinja, te protiv istog slijedi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - istakli su iz zadarske policije 

 

Komentara 6

Avatar TatankaYotanka
TatankaYotanka
10:48 05.05.2020.

Onaj tko mrzi životinje mrzi i ljude ! Pucati na kućne ljubimce je zločin !

VI
viper666
22:11 28.01.2021.

crko dabogda vragovi ga kidali nikad mu mira ne dali,dabogda se i njemu i cijeloj krvnoj vezi srusila zemlja na glavu da trune zauvijek, FUJ

IG
igorl
11:42 05.05.2020.

Zracnom puskom je uspio ubit macku? E to nije lako za postic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije