Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škabrnja
Povratak na članak

Starac ubio susjedova psa koji mu je ušetao u dvorište

- Vlasnik kuće pokušao ga je otjerati misleći da se radi o psu lutalici, a kad u tome nije uspio, iz kuće je uzeo lovačku pušku i jednim hicem usmrtio psa - tvrde u policiji

Komentari 2

X2
xychhr-200
12:52 22.02.2011.

Bilo bi bolje da mu se ušetala Kosorica... kolektivno sa svim smradovima na vlasti.

VL
OB
-obrisani-
12:40 22.02.2011.

Cuj sad, oduzeli mu pusku, sta treba pustit da mu dzukele setaju po dvoristu. Vlasnik je trebao psa voditi na uzici. Sad ce biti veca zalost za psom, nego sto bi bila da je isti ugrizao neko dijete ili biloo koga drugog. Ako vam tudji psi ulaze u dvoriste i to vam smeta imate odlicne zracnice malo veceg kalibra, kupite ih legalno i problem rijesen. \"Ne mrzim zivotinje, drzim i sam kucne ljubimce ali vodim brigu o njima, i to svi trebaju raditi i ne stavljaje zivotinje iznad covjeka\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.