Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐAKOVO

Starac (72) na terasi kafića ostavio torbicu s nekoliko stotina tisuća kuna

Screenshot/Google Maps
26.06.2017.
u 12:28

Sve se odvijalo u Ulici Ivana Pavla II. gdje je 72-godišnjak sjedio na terasi ugostiteljskog objekta.

Policija traga za nepoznatom osobom koja je u nedjelju oko 14 sati u Đakovu uzela torbicu u kojoj se nalazilo pravo bogatstvo.

Sve se odvijalo u Ulici Ivana Pavla II. gdje je 72-godišnjak sjedio na terasi ugostiteljskog objekta. On je na stolici ostavio svoju ručnu torbicu u kojoj se nalazilo nekoliko stotina tisuća kuna kao i osobni dokumenti, javlja policija.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar crv od porculana
crv od porculana
20:14 26.06.2017.

ajmo policija ispitati porijeklo novca, možda je diler, makro, trgovac oružjem, plačeni ubica, zar nije sumnjivo da neko nedjeljom šeta sa tolikom svotom, to nisu čista posla

PU
Pukovnik
12:48 26.06.2017.

Kad provocira!

Avatar maxist
maxist
13:16 26.06.2017.

I sad bi nalaznik trebao biti lopov ? .......Većina onih kojima se vrati ni zakonom propisanih 10% neda......ni hvala......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije