Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loklani izbori

'Stara jezgra srce je Šibenika, ali to srce sve slabije kuca'

zima,sibenik,portal
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
20.03.2013.
u 12:02

Stara gradska jezgra oduvijek je bila srce Šibenika, ali to srce posljednjih godina sve slabije kuca.

Revitalizacija stare gradske jezgre jedna je od ključnih tema kojom se buduća gradska vlast treba baviti, moglo se čuti na današnjoj konferenciji za novinare u prostorijama HDZ-a Šibenik. Kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnika  Željko Burić i Danijel Mileta te predsjednik gradskog odbora stranke i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk predstavili su javnosti niz prijedloga konkretnih mjera za povratak starog sjaja najužem centru grada.

- U Šibeniku sam odrastao i sve najljepše uspomene vežu me upravo za taj dio grada. Stara gradska jezgra oduvijek je bila srce Šibenika, ali to srce posljednjih godina sve slabije kuca. Naša dužnost je napraviti sve u našoj moći kako bi joj vratili život, probudili je iz sna u koji je upala te smo upravo zato i pripremili ove mjere s kojima taj cilj kad osvojimo vlast u Šibeniku planiramo i postići, rekao je Burić.

Istaknuo je i kako HDZ svoj program ne gradi na pretpostavkama i strategijama već konkretnim mjerama čija provedba može krenuti odmah. Šibenski HDZ-ovci prijedlog mjera podijelili su u tri grupe – one koje se odnosu na investitore i poduzetnike, građane te posebnu kategoriju koja predviđa program otkupa i uređenja stanova za kadrove neophodne razvoju institucija na području grada.

>>Šibenik ima novog Maksima Mrvicu - žensko je i svira mandolinu

Komentara 1

MB
mburazer1981
19:08 21.03.2013.

Konačno prava rješenja od pravih ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije