Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Staparova zamjenica Sandra Sinjeri nova šefica bolnice

Sandra Sinjeri
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
30.12.2014.
u 12:05

SDP-ovu potpredsjednicu koprivničkog Gradskog vijeća za sanacijsku upraviteljicu bolnice postavila je Vlada RH na zatvorenoj sjednici

Nakon što je dr. Petar Stapar podnio ostavku, na upražnjeno mjesto sanacijskog upravitelja koprivničke Opće bolnice “Dr. Tomislav Bardek” postavljena je dipl. oec. Sandra Sinjeri. Odlučila je tako Vlada na zatvorenom dijelu sjednice održane prije tjedan dana.

S. Sinjeri bila je Staparova zamjenica, a poznata je i kao SDP-ova potpredsjednica Gradskog vijeća SDP-a. Promjene su obznanjene na internetskim stranicama bolnice.

Saznali smo tako i da je dr. Mirna Zagrajski-Brkić postavljena za pomoćnicu za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor, dipl. ms. Vesna Sertić za sestrinstvo, a ujedno je i glavna sestra bolnice, a dipl. iur. Granislav Adamović za pravne poslove. Tajnica sanacijske upraviteljice je Danijela Grčić.

I dok jedni podržavaju izbor nove uprave, smatrajući da je S. Sinjeri, kao najbliža Staparova suradnica, dobro upoznata sa stanjem u kojem se nalazi bolnica, drugi tvrde da je to čisto političko kadroviranje.

Na internetskim forumima može se, među ostalim, pročitati i mišljenja da je bolnicu dobila na upravljanje i zato što je šogorica bivšeg gradonačelnika i predsjednika Podravkine uprave Zvonimira Mršića.

Komentara 3

Avatar pretorijanac
pretorijanac
00:31 31.12.2014.

Definitivno podobna je, politički iskadrovirana ispred SDP-a a najveći plus joj je da je šogorica Mršićeva. I nikome ništa...sve je to postalo "normalno partijsko kadroviranje" u Koprivnici. Prestrašno!

VM
Višeslav Mat
11:59 02.01.2015.

Na šta je spao ovaj grad.Sve ovo blago rečeno postaje GADLJIVO.

Avatar Peterančan
Peterančan
10:44 05.01.2015.

Ali "pametni" Koprivničanci i dalje glasuju za kumrovčane! I ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije