Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli ga živog

Zatrpan u snijegu: Čitavu sam zimu jeo hranu iz konzervi

Ottawa
Foto: Reuters
1/3
10.03.2019.
u 08:20

Prokrčivši put do kuće i strahujući od najgoreg, policajci su zatekli muškarca "sasvim samog, živog i zdravog". Rekao im je da je "čitavu zimu jeo konzerve iz ostave jer je bio zatrpan u snijegu" i štedio je na hrani.

Policija u Ottawi je krajem tjedna pritekla u pomoć starijem muškarcu koji je tjednima bio zatočen u vlastitom domu zbog snijega koji se nagomilao ispred ulaznih vrata i oko kuće.

Kanadska policija koja je došla na dojavu zabrinutih susjeda koji su se upravo bili vratili s odmora na Floridi, napisala je u nizu objava na Twitteru da je "na mjestu događaja naišla na količinu snijega koji se gomilao čitavu zimu na ulazu" u kuću te da u snijegu "nije bilo stopa ni znakova života".

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prokrčivši put do kuće i strahujući od najgoreg, policajci su zatekli muškarca "sasvim samog, živog i zdravog". Rekao im je da je "čitavu zimu jeo konzerve iz ostave jer je bio zatrpan u snijegu" i štedio je na hrani.

Policijski službenici su očistili snijeg, za što im je trebao dobar sat i pol vremena, uz pomoć ralice komunalne službe kojom su uklonili gromade leda.

U kanadskoj prijestolnici od početka zime palo je više od dva metra snijega, od čega više od 30 cm u mećavi sredinom veljače zbog koje su škole bile zatvorene.

Policija nije otkrila koliko dugo vremešni muškarac nije mogao izaći iz kuće, a mjesni tisak piše da je njegova izolacija potrajala nekoliko tjedana.

Pogledajte i video Što je vukao kamion

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mare100
09:02 10.03.2019.

U Ottawi pa nije to neka vukojebina bogu iza nogu.To vam je ko da je kod nas zatrpan bio negdje tipa u Osijeku.Samo s jednom razlikom bilo bi par naslova u novinama tko je kriv i poziv na ostavke premijera,ministara i gradonačelnika.

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
13:46 11.03.2019.

Dali u Ottawi postoje telefoni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije