Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarni slučaj u Jelenaku

Stanovnici zatekli prazan lijes

lijes
Daniel Kasap/Pixsell
08.11.2014.
u 22:40

Supruga je u noći između četvrtka i petka, oko ponoći, s mrtvim tijelom svoga muža, prešla granicu Crne Gore i odnijela ga u BiH. Sumnja se da je to uradila nezakonito, odnosno da se domogla lažnih dokumenata te da joj je u tome morao pomoći netko iz komunalnih službi.

Supruga Nikšićanina, koji je pokopan u lipnju na mjesnom groblju u selu Jelenak, ukrala je muževo tijelo iz lijesa, a ne članovi neke sekte, kako su u petak ujutro zaključili mještani kada su zatekli prazan lijes pored groblja.

>> Uplatili sprovod i kupili lijes, a muškarac onda 'ustao iz mrtvih'

Mještani kažu da im je koliko-toliko laknulo kada im je policija dan kasnije rekla da je tijelo M. Ž. odnijela njegova supruga. No, bez obzira na to, zaprepašteni su kako je netko mogao dopustiti iskapanje groba noću i odnošenje tijela. Naime, ona je u noći između četvrtka i petka, oko ponoći, s mrtvim tijelom svoga muža, prešla granicu Crne Gore i odnijela ga u BiH. Sumnja se da je to uradila nezakonito, odnosno da se domogla lažnih dokumenata te da joj je u tome morao pomoći netko iz komunalnih službi.

Neslužbeno, tijelo je odnijela u Doboj, a nitko ne zna zašto. “Blic” doznaje da je nakon smrti njezinog muža, u lipnju, njegova obitelj tražila obdukciju zbog sumnje da ga je možda ona otrovala, ali je nalaz pokazao da je umro prirodnom smrću. Navodno su njegovi opet prijetili obdukcijom, pa se vjeruje da je ona, ljuta zbog toga, odlučila muža pokopati u Doboju.

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
10:19 10.11.2014.

Balkan i što se sve ne događa kod tih stanovnika i nije za vjerovati !!!

LI
liliZG
13:17 10.11.2014.

ništa lakše, čovjek spava na sjedalu auta i prelazi granicu....i još k tome lijepo obučen, u odjelu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije