Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bešćutnost u Zadru

'Pomozite mi nemam gdje...' Stanodavac podstanara nije pustio u stan jer ima koronu!?

Podstrana: Policija kontrolira propusnice vozača na jednoj od kontrolnih točaka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
03.12.2020.
u 20:23

Naime, muškarac je vrlo brzo hospitaliziran. Zadarska policija istražuje cijeli slučaj, a kako neslužbeno doznajemo istražit će kako je muškarac ostao bez smještaja.

"Pomozite mi, imam koronu, a stanodavac me nakon sto sam mu to rekao ne želi u svom stanu..." - Riječi su ovo muškarca (62), radnika s privremenim boravištem u Zadru, koji je u 15.50 sati došao ispred zgrade zadarske policije i policajce molio za pomoć.

Nesretni muškarac imao je i masku i nije, kako nam je potvrdila glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, ulazio u policiju, a policajci su mu odmah pomogli.

Naime, muškarac je vrlo brzo hospitaliziran. Zadarska policija istražuje cijeli slučaj, a kako neslužbeno doznajemo istražit će kako je muškarac ostao bez smještaja.

Policija nije komentirale navode da je 62-godišnjak istjeran iz stana odnosno da mu nije dozvoljen ostanak u stanu nakon sto je stanodavcu rekao da je pozitivan na koronu, tek su istakli da je istraga u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 4

BF
bf22
21:11 03.12.2020.

tako ti je to kada su nam zakoni i pravosuđe banana...u sređenoj se točno znaju prava stanara i standavca. Kod nas te stanodavac ne pusti u stan koji uredno plaćaš,dok s druge strane primjerice samohrana majka odluči da neće više plaćati stanarinu,a ti misli kako ćeš je se riješiti iz svog stana.

KA
Kalimero4
21:11 03.12.2020.

Nesređena država za podstanarska prava.Gazde uzmu lovu od podstanara i opet određuju sva stanarska prava po svome.

Avatar JPlesi
JPlesi
03:12 04.12.2020.

Eto udar i na podstanare ..krasno sve bolje od boljeg...no kad pogledamo i svi malo promislimo...očito ćemo na kraju svi na ulicu ako i nećemo htjet tako ćemo po svoj prilici i završiti...kaže se nećeš milom hoćeš silom...jer kad nismo htjeli na ulice kad je trebalo a za tekme nas je i prek 300 tisuća bilo onda bumo silom morali ovak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije