Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužena županica
Povratak na članak

Stanković: Sramota je da se ne staje na stranu zviždačice

Upitan je li znao da je Jovev radila za HDZ, odnosno da je bila angažirana u kampanji HDZ-ova kandidata za župana, Stanković je uzvratio da je to znao.

Komentari 228

Avatar __________
__________
15:24 03.02.2014.

Što više zviždača, to bolje.

VL
Avatar PROTIV
PROTIV
15:22 03.02.2014.

novi list pravo komunističko glasilo, brane svoju mafijašicu sdpovku a po njihovom zviždačicu pod hitno treba sahraniti!

VL
RE
rennes
15:25 03.02.2014.

Neće HRT javno polemizirati o "internim pitanjima"... Ne sigurno neće, ali će zato, možda, organizirati progon vještica po nalogu trenutnih gazda! Svaka čast Stankoviću i zviždačici! A poltrone iz Novog Lista može biti sram! Ići s prijavom protiv kolege izge iz branše, nema šta! Jako moralno i kolegijalno! Ali hej, pa to je list iz "crvene" Rijeke! Čemu se čuditi ! Ali baš je to super! Zgodno ih je gledati kad u sveopčem metežu i panici rade smiješne pogreške i postaju nervozni !

VL
MA
matador007
15:18 03.02.2014.

To je nama naša borba dala!Demokraciju na kukuriku način!

VL
RV
Radmilo_Vukadinovic
15:35 03.02.2014.

Aco, sto ne pozoves jednom Mladena Bajica u emisiju breee? sto njemu ne postavis nkoliko neugodnih i debelo zasluzenih pitanja? naime, cime se to Bajic uopce bavi? mislim, uzimajuci u obzir da se ne bavi poslom za koji je postavljenstavljen i placen. doduse, mozda ipak radi posao za koji je placen...doduse ne onaj koji hrvatska javnost od njega ocekuje

VL
MA
Maximuss
15:42 03.02.2014.

Stankoviću puna podrška. Samo naprijed i ne boj se. Ovo je još jedan dokaz da kriminal ne poznaje stranačke boje.

VL
RE
rennes
15:39 03.02.2014.

Najbolje mi je ono "neka institucije rade svoj posao" ! Premoćno! Dosad su se istim izrazom služili u svim političkim strankama, a tom izrazu trenutno vladajuća partija "poštenih" daje osobito značenje! Institucije upravo rade svoj posao, baš onako kako odgovaravara vladajućoj partiji... Nekidan je u reality showu, u lisičinama priveden neposlušni sindikalac dr. Babić, danas imamo HZZO u kontroli bolovanja, za "poštene" vladajuće vrlo neugodne zviždačice, sutra, neka svatko nastavi niz ... Poruka je jasna svakom iole razumnom ! Ne talasajte, šutite i ne stajite ni za živu glavu na put partiji, jer bi sutra to mogli biti i vi! Jadno i otužno! Demokracija i pravna država ?!!!

VL
KA
kafka
15:31 03.02.2014.

AcauFacu - za hrvatsku tv osobu godine! Žvizdači su svakoj nedemokratskoj vlasti problem bila ona HDZ-ovske ili SDP-ovska. Korupcija je i u DORH-u. Utjecaj politike na DORH je također korupcija!

VL
CI
cicibela
16:41 03.02.2014.

Sretna će biti gospođa Jovev ako ne završi u Vrapče, jer je nova moda da se zviždače tamo zatvori na neodređeno.

VL
Avatar Topgen
Topgen
15:24 03.02.2014.

Aco je shvatio da su ovi presli svaku mjeru i odmice se na sigurnosnu udaljenost jer kad pukne tikva , bit ce spica , kaze Mujo

VL
Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
09:49 04.02.2014.

U zadnjem izvjescu Europskoj komisiji o borbi protiv korupcije, Hrvatska je prokazana kao neadekvatna, pogotovo u pojmu zastite prijavljivaca korupcije, pa stoga nije za cuditi se ovakvim situacijama. Ali da je nedopustivo i krajnje vrijeme za djelovanje, to jest, jer je drzavno odvjetnistvo, izmedju ostalog, kriticna tocka i rak rana takovog sustava. Zato NE SMIJEMO dopustiti Saboru reizbor Mladena Bajica, kojem mandat (treci vec!) istice 25.4.2014. U 12 godina svog djelovanja, jedino sto je uvjerljivo radio je opstruiranje pravde, a nikad nije razrijesen duznosti, dapace, ponovo je biran. Da vidimo sto kaze clanak 100. Zakona o drzavnom odvjetnistvu: Glavni državni odvjetnik, županijski i općinski državni odvjetnik bit će razriješen ako: 1. svojim ponašanjem nanese štetu ugledu državnog odvjetništva ili državnoodvjetničke dužnosti 2. nezakonito, nepravodobno ili nedovoljno stručno obavlja svoju dužnost, 3. državno odvjetništvo koje zastupa i kojim upravlja ne ostvaruje zadovoljavajuće rezultate, 4. poslove državnoodvjetničke i pravosudne uprave ne obavlja u skladu s propisima ili ih ne obavlja pravodobno, 5. nije podnosio zahtjeve za pokretanje stegovnog postupka u zakonom predviđenim slučajevima, 6. počini djelo koje odgovara stegovnom djelu iz članka 137.* ovoga Zakona, 7. postoji osnova za razrješenje iz članka 113. stavka 1. točke 1. do 4. ovoga Zakona. *-Članak 137. Zamjenik državnog odvjetnika odgovara za počinjena stegovna djela. Stegovna djela jesu: 1. zlouporaba položaja ili prekoračenje službene ovlasti, 2. neopravdano neobavljanje ili neuredno obavljanje državnoodvjetničke dužnosti, 3. obavljanje službe, poslova ili djelatnosti nespojivih s državnoodvjetničkom dužnošću, 4. izazivanje poremećaja u radu državnog odvjetništva koji znatno utječu na djelovanje državnog odvjetništva, 5. povreda službene tajne u svezi s obnašanjem državnoodvjetničke dužnosti, 6. ponašanje ili postupanje suprotno temeljnim načelima Etičkog kodeksa državnih odvjetnika i zamjenika državnih odvjetnika kojim se nanosi šteta ugledu državnog odvjetništva ili državnoodvjetničkoj dužnosti, 7. ponašanje tijekom zastupanja pred sudom ili upravnim tijelom kojim se vrijeđa drugoga ili grubo narušava red tijekom postupka, 8. nepodnošenje imovinske kartice ili neistinito prikazivanje podataka u imovinskoj kartici, 9. postupanje protivno članku 119. ovog Zakona. Budite slobodni u odgovorima navesti redne brojeve stvaki koje smatrate da je prekrsio.

VL
KR
kristov
22:21 03.02.2014.

Da mi je tko govorio podržavati ćeš Stankovića, isprva bih mu rekao nemoguće, a evo dogodilo se! Svaka podrška Stankoviću u otkrivanju istine, gdje god ona stanovala. I još veća podrška gđi. Jovev, hrabra gospođo drži se i nedaj se, pošteni svijet i narod je i biti će uz tebe!

VL
AE
alter ego
07:41 04.02.2014.

Ne sporeći potrebu da se rješavaju negativnosti svake vrste želim ukazati na jedan drugi moment, a to je da je prekrasan pozitivan primjer mladog, pametnog, poštenog, obrazovanog, odgojenog gradonačelnika Metkovića ostao u potpunosti medijski zapostavljen slučajem Merzel. Što iz toga zaključujem? Zaključujem o devijantnosti medija, kao krojitelja stvarnosti, koji ovakav prekrasan primjer tretiraju po onoj latinskoj margaritas ante porcos (bisere pred svinje) čime kreiraju svinjsku sudbinu ovog naroda. Zašto je ovaj prekrasan pozitivan primjer uopće kombiniran u istoj emisiji sa slučaj Merzel, da li kao smokvin list da prikrije stvarne namjere, a one nisu upravljene prema pozitivnim primjerima već isključivo prema borbi za vlast.Dajmo počnimo razgovarati o modelima izlaska iz krize. Ako je Metković uštedio 6 miliona za godinu dana onda bi se sličnim modelom na nivou države moglo uštedjeti minimalno 10-15 milijardi i Linić ne bi imao problem deficita, a bilo bi i za otvaranje na tisuće novih radnih mjesta. Ali takve priče nikoga ne zanimaju. Iz toga zaključujem o nepoštenim namjerama onih koji navodno istjeruju pravdu. Jer nije njima toliko do pravde i rješenje problema, već je njima da do vlasti, a nezaposleni nek jedu kolače.

VL
RV
Radmilo_Vukadinovic
15:24 03.02.2014.

pa Stankovicu , slazem se. ali to su tvoji Drugovi bre. Sto sa vragom tikve sadis pa se sada odjednom razocarao?

VL
Avatar politicar_nije_zanimanje
politicar_nije_zanimanje
15:53 03.02.2014.

A šta je sa Sabom ?!?!? I on je kriminalac i nikome ništa!!!!!

VL
Avatar Pero2013
Pero2013
15:42 03.02.2014.

To Stankoviću, udri bandu i molim te da posvetiš što više pažje ovom slučaju jer kako je krenuo lov na gopođu Jovev ne piše joj se dobro, nažalost! Živjeli svi ZVIŽDAČI ovog svijeta!

VL
Avatar Plantago
Plantago
15:19 03.02.2014.

Bravo Aco. Bez bzira tkona kraju bio u pravu, ovime ćeš, nadam se, ušutkati populiste i desničare koji stalno trube o vašoj pristranosti. Novinari mogu biti pristrani samo istini i poštenju.

VL
RT
Rollo.Tomasi
15:53 03.02.2014.

Pazi to to. Nije vrag da će ga glave doći njegovi istomišljenici samo zato jer je eto - prokazao jednu od njih. Pa ti Stankoviću i dalje zdušno brani ljevicu. I čudi se svojim kolegama.

VL
MO
Mojsje
16:11 03.02.2014.

sada će opet biti komentara "ovom aferom je naša stranka još jača a moralna ljestvica je podignuta na još veću visinu" . Lopovi. Svi do jednoga

VL
NO
novkovka
16:32 03.02.2014.

trebalo je i prije dati sve u javnost,a ne čekati do sada.i nek samo sve ide preko tv-a,jer drugačije nitko ništa ne poduzima.samo napred stankoviću.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.