Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na emisiju

Stanković: Iza napada na Šprajca i mene stoji Jadranka Kosor

stanković
Arhiva VL
17.01.2011.
u 15:37

Nakon nedjeljne emisije iz Ministarstva branitelja je odmah stiglo priopćenje zbog Stankovićeve izjave u kojoj povezuje korupciju i branitelje

- Iza svega stoji Jadranka Kosor, isto kao i iza prošlotjedne reakcije na Zorana Šprajca i njegov Dnevnik. Umjesto da se bavi svojim poslovima i izvuče nas iz krize, ona se bavi medijima i pokušajem suzbijanja slobode javne riječi. Ovome što sam rekao nemam više što dodati. Ne želim nastavljati polemiku niti ikakvu prepisku. Ako netko ima štogod za demantirati ili reagirati, neka se javi u emisiju i to ćemo objaviti - ovim je riječima urednik i voditelj "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković reagirao na optužbe i prozivanja da iznosi neistine.

Naime, nakon jučerašnje emisije u kojoj je gostovao Milorad Pupovac, s kojim je Stanković razgovarao i o braniteljima Domovinskog rata, iz Ministarstva branitelja je odmah stiglo priopćenje zbog Stankovićeve izjave u kojoj povezuje korupciju i branitelje, a danas se oglasila i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata koja traži - sankcije.

- Ovo ne samo da je neprihvatljiva, nego i lažna izjava kojom se želi lažno poručiti hrvatskoj javnosti da 500 tisuća hrvatskih branitelja uživa u tzv. privilegiranim mirovinama, a upravo činjenice i argumenti već su odavno demantirali taj lažni podatak. Ovakvim izjavama Stanković želi na najgrublji mogući način relativizirati Domovinski rat, njegove velike žrtve koje je u tom ratu dao hrvatski narod, svi građani RH, pripadnici svih nacionalnih manjina, a ratne traume i danas, na žalost, osjećaju brojni hrvatski branitelji i njihove obitelji - stoji u priopćenju Koordinacije koja od Vijeća HRT-a traži da se zbog, kako tvrde, ovakvih medijsko-manipulativnih izjava protiv Aleksandra Stankovića pokrenu sankcije.

Komentara 456

SO
Somelier
09:55 18.01.2011.

mladazemlja Da uvodi se kazna za klevetu jer SDP/SKH misli da će pobijediti na slijedečim izborima. Žele uvesti stare navike.

NE
neni
19:46 17.01.2011.

Kaj Kosor ima komentirati..baš je bedasta nasjeda na provokacije

OB
-obrisani-
19:12 17.01.2011.

Istina je malo drukčija, Stanković je rekao da je umirovljenjem zdravih dakle neradi se o svim braniteljima, već samo o onima koji su otišli u mirovinu cca 70 000. I tih 70 000 su mahom glasači HDZ-a , što i je politička korupcija. đA hristos se rodi ive sanadera i jadranke kosor je sramota koju će platit na izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije