Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozvao sve vlade
Povratak na članak

Stanke u Saboru: Sinčić traži osnivanje istražnog povjerenstva zbog Imunološkog zavoda

– Imunološki bi zavod trebao biti strateška tvrtka za RH, ali političke elite ponašaju se suprotno – kazao je Sinčić koji želi da se zavod uvrsti u proračun države za 2017. godinu

Komentari 5

LA
Lavica7
13:46 02.12.2016.

O da, Pernar je destruktivac, a vladajuci u zadnjih 25 godina su vrlo konstruktivno unistili Hrvatsku.

VL
RP
rpzagreb
12:26 02.12.2016.

U ovom slučaju ih podržavam i neka ustraju do kraja jer netko je sigurno odgovoran i mora snositi posljedice ali ne političke naravi. Sramota je što su političari svojim manevrima i lažima napravili od jedne institucionalne firme.

VL
Avatar Maryo
Maryo
13:33 02.12.2016.

Pozdrav i moja podrška ide Živom Zidu. Samo naprijed, ljudi.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:39 02.12.2016.

Pernar je li to onaj destruktivac sa srednjom školom kojemu je mama kupila stan i dala posao ? Žalosno je koliko su kod nas ljudi neuki, ako Vam je do socijalizma i državnog intervencionizma odite bre lepo u majčicu Rusiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.