Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doris Pack:
Povratak na članak

'Stanje na Balkanu vrlo je opasno, prijeti kaos. Dodik samo čeka priliku'

Uspostava neke nove "velike Srbije" neminovno bi značila i uspostavu "velike Albanije", kaže Doris Pack

Komentari 27

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:31 22.02.2019.

Izgleda da gospođa Pack bolje razumije stanje na Balkanu nego naša vlast. U Srbiji i u Srpskoj se nešto dobrano priprema, a mi bi trebali biti spremniji no ikad. Dugoročno će se granice morati ponovno određivati. To je jasno k’o dan. Hrvatska bi trebala biti spremna, svoj dio kolača da uzme. Velika Albanija od Tetova preko Kosova do Tirane, Velika Srbija bez Kosova ali sa Srpskom, Velika Hrvatska sa Hercegovinom, krnja Makedonija bez djela od Tetova do Ohrida i krnja bošnjačka Bosna u trokutu Bihać, Tuzla, Sarajevo. To bi stvorilo etnički homogene države, što bi bilo preduvjet za trajni mir na ovim prostorima. Sve drugo je neprirodno i vječno žarište sukoba. Ali, naravno, sve bez rata. Neka se narodi dogovore i zatim međunarodnu zajednicu zamole za financijska sredstva za dobrovoljo preseljavanje onih, koji bi inače bili zatečeni. To bi međunarodnu zajednicu manje koštalo nego umjetno održavanje ovog stanja.

VL
CR
cromak
17:15 22.02.2019.

Pasaluk se probudio skoro poludio!!!! buve i vasi, stigle u cetnicke brade. Istoriju trube Srbiju da ne izgube. I popovi imaju sta da rade, krste Srbe da vise ne prde, dosta je bilo!!! lagati i srati kao takvi nemozemo u zivotu opstati. Kosovo nam ode, Vojvodina se sprema , uskoro nas nema. Fala bogu i svetome Savi, sto od nas budale napravi, pa narod Srpski toliko zaglavi i nikada da se oporavi. Voli vas vas Laza lazarevic i ne zaboravite procitati istinu "Sve ce to narod pozlatiti."

VL
DU
Deleted user
14:25 22.02.2019.

Ne kuzim da je stanje na Balkanu opasno kad je Vucic samoproglaseni mirotvorac a po njegovim rijecima Srbija garant za stabilnu i mirnu regiju. Nikad nije bio dobar vidovnjak, vec 95-te u Glini prognoza o srpskoj Krajini i Velikoj Srbijii mu je bila netocna, previđanje stanja na Kosovu mu nije islo, po kladionicama se klade uvjek protiv njega

VL
MA
Marsijanac
18:08 22.02.2019.

Srbeki su vjerno sluzili Engleskoj , Francuskoj i Rusiji , da bi ih na kraju Rusi izdali, a onako nevazne , Talijani , Francuzi I Englezi izbombardirali. NATO je 1999 ispalio na Srbiju 23,000 projektila, mnoge od njih punjenih istrosenimim uranom. Oko 15 tona je baceno. Nedugo nakon toga zabiljezen je nagli porast oboljelih od raka. Preko 30,000 oboljelih je dijagnosticirano u prvih 10 godina poslije rata. Negdje izmedju 10,000 I 18,000 je umrlo. Izgleda da cemo Srbeke ponovo morati ‘posoliti’.

VL
DU
Deleted user
20:25 22.02.2019.

tako je na balkanu 1918 i 1941 bilo opasno, al vidi vraga, njemacka zaratila a ne mi.

VL
ZI
zip123
14:36 22.02.2019.

Samo neka Dodo proba,pa ce vidjeti gdje ce zavrsiti.Nije ovo ni 1991.ni 1992.g.

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:10 22.02.2019.

Što nas briga za Balkan? Hrvatska je članica EU,članica NATOa,sredozemna i srednjoeuropska zemlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.