Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raste osiguranje kredita
Povratak na članak

Stambeni krediti sada se mogu osigurati i za slučaj – razvoda

Između 40 i 45 posto šteta osiguravatelji isplaćuju zbog otkaza

Komentari 7

AN
anticenzura
13:24 18.01.2016.

'' Premija, primjerice, za kredit od 10.000 eura iznosi 790 eura''. Sta se podrazumijeva pod premijom? Interveniraju iznad ili ispod te cifre? 790 eura godisnje ili kako? Nista nisu objasnili, tipicno Balkanski.

VL
MA
Malenkost
13:50 18.01.2016.

Osiguranje znaci placati rate i osijecati se "osiguran". Tko procita pomno te uvijete, shvati koje su to verbalne zavrzalme i ustvari nidje nesto definitivno doreceno, tako da u slucaju "sigurnosnog slucaja" osiguranik uvijek izvlaci -nista. Tako je ovdje i u Njemackoj. Makni se od obecanja. Citaj debelo tiskane uvijete tjednima i shvati- Osiguranje- Mafija koja bez oruzja ili nasilja prazni dzepove-Budalama.

VL
AN
anticenzura
13:35 18.01.2016.

Osim toga krediti se ne osiguravaju u privatnim osiguranjima, nego banka mora imati svoje osiguranje. I krediti se ne dijele sakom i kapom svakome tko digne dva prsta, nego ljudima s garancijama, hipotekama i stabilnim radnim odnosom i doprinosom. Ozbiljna banka izidje svakome u susret, banke ovdje u Svicarskoj ne tjeraju gradjane na ulicu, ako im se nesto desi, kao te dolje lopovske banke po Hrvatskoj. Nego banka ima svoje osiguranje i klijent ima mali milion mogucnosti da otplati svoj dug s vremenom, na milion kombinacija, sigurno mu banka ne blokira privatan racun, da covjek ne moze prehraniti svoju djecu. To je bolest. Privatan racun gradjanima nitko ne smije dirati i nitko njusiti po privatnim racunima ljudima, a kreditori ako se gradjanu nesto desi, Amen cekaju bolje dana kada covjek ''ponovo stane na svoje noge''.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.