Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stajališta o sporu Hrvatska i Slovenija predat će 11. veljače

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova trebalo bi pripremiti i poslati taj dokument.
03. veljače 2013. u 08:46 10 komentara 6 prikaza
'20.01.2012., Split - Okrugli stol o Europskoj uniji na kojem gostuje ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Hrvatska i Slovenija 11. veljače stalnom arbitražnom sudu u Haagu moraju podnijeti stajališta za arbitražu o graničnom sporu, javlja HRT.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova trebalo bi pripremiti i poslati taj dokument dok će u Sloveniji o tome u ponedjeljak odlučivati tamošnji parlament budući da je premijer Janez Janša na njega prebacio odluku o podnesku za arbitražu.

>>Pusić: 6. veljače stručno i politički definirat ćemo rješenje!

Hrvatski rukometni savez
RUKOMETNO LUDILO
Ajmo Kauboji! Kompletan vodič za praćenje utakmica rukometne reprezentacije
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • -obrisani-:

    Ja sam stekao dojam da je nakon sastanka sa Erjavcem Pusički drhtao glas. Slovenci navodno traže da se NLB riješi prebijanjem svih dugova i tvrde da je HR njima dužna silne milione novaca.. Traže pet puta više nego što je dug štedišama.

  • Karika Tura:

    Vidimo da je Milanović još 2009 s NLB-om riješio pitanje Ljubljanske banke. Jadan, taman kad su uhapsili Sanadera odlučio je preko bratove firme krenuti u biznis da bi ga odvojio od politike. Dobio je povlašteni kredit od 3,5 milje ojra ... prikaži još! u Novoj Ljubljanskoj banci za firmu bez i jednog zaposlenog

  • -obrisani-:

    Slovenci se ponašaju kao na placu ... sad kažu da bi trebali tražiti više teritorija jer da će im to kao pomoči na sudu ?!! A jeste li čuli da je njihov zastupnik u EU parlamentu tražio da se izmjeni ... prikaži još! Rezolucija o pristupanju HR da se briše prvi srpanj i da se navede "kada svi ratificiraju". Tako da nema više nikakve dvojbe ... oni jednostavno ne žele HR u Uniji i najradije nebi nikada to potpisali.