Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psić bio s vlasnicom

Strava u Puli: Staford bez povodca usmrtio maltezera, nitko ih nije mogao razdvojiti

Pixabay/Ilustracija
29.11.2023.
u 21:02

Policijska uprava istarska potvrdila je kako je u 15.10 zaprimila dojavu o napadu psa

Pas pasmine staford usmrtio je maltezera danas popodne, oko 15 sati, u dvorištu Doma hrvatskih branitelja u Puli. Tamo se tada održavao Sajam knjiga. Vlasnici maltezera u šoku su nakon događaja. 

Glas Istre od očevidaca doznaje kako je staford utrčao u dvorište bez povodca te napao maltezera koji je bio s vlasnicom. Začula se vriska, no okupljeni nisu uspjeli razdvojiti pse

Policijska uprava istarska potvrdila je za Glas Istre kako je u 15.10 zaprimila dojavu o napadu psa. Također, policija je stigla na mjesto događaja. 

VIDEO Strašni prizori kod Vrpolja: Šest vozila sudjelovalo je u prometnoj nesreći

Ključne riječi

Komentara 31

AL
AlfaMike
21:26 29.11.2023.

Za sve opasne pasmine uvesti dozvolu kao i za oružje.

MA
marli
22:49 29.11.2023.

Samo klošari, propaliteti, krimosi i teški poremećeni kompleksaši od svih pasmina odabiru staforda. Ni retriver, ni labrador, ni seter, ni koker...

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:27 29.11.2023.

Bez povodca, ali ne i bez povoda. Životinja je to. I kao takva nepredvidiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije