Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

S&T platforme za sutra dostupne već danas

sap
14.12.2009.
u 14:39

S&T pomaže korisnicima da se usklade sa zakonskim propisima i sigurnosnim politikama te da povećaju operativnu i troškovnu učinkovitost.

Organizacije širom svijeta nalaze se pred izazovom da na razini čitave kompanije podmire široki raspon raznih potreba u području upravljanja sadržajem, procesima ili sigurnosnim politikama.

S&T pomaže korisnicima da ostvare usklađenost sa zakonskim propisima i sigurnosnim politikama te da povećaju operativnu i troškovnu učinkovitost.

 Direktori zaduženi za informacijsku tehnologiju moraju izaći na kraj s pomanjkanjem standarda i neadekvatnim poslovnim sustavima koji ne omogućuju dijeljenje sadržaja i podataka, što smanjuje sposobnost tvrtke da reagira na poslovne potrebe koje se sve brže mijenjaju kao i na konkurentske prijetnje.

Organizacije ne mogu držati korak s dramatičnim rastom nestrukturiranih podataka, čija se količina povećava za 75% svake godine. Da bi se uspješno suočile s ovim izazovima, korporacije i vladine agencije iziskuju rješenja na razini cijele organizacije koja dijele istu platformu.

Sukladno tome S&T svoje korisnike savjetuje primjenjujući pristup koji je usmjeren na njihove specifične podatkovne potrebe, tijekove rada i aplikacije, koristeći kombinaciju najboljih tehnologija i rješenja.

 IBM FileNet P8 donosi prvo objedinjeno okruženje za upravljanje sadržajem, procesima i sigurnosnim politikama, koje osigurava maksimalnu operativnu fleksibilnost, ubrzava primjenu aplikacija i smanjuje ukupni trošak vlasništva. FileNet P8 omogućuje interoperabilnost s najširim rasponom baza podataka, aplikacija, operativnih sustava, portala, sigurnosnih rješenja, servera, rješenja pohrane, alata za upravljanje sustavima i okruženja web poslužitelja. FileNet P8 može se koristiti kao zajednička platforma za usluge temeljena na uslužno orijentiranoj arhitekturi (SOA), pomažući organizacijama da smanje troškove poslovanja i pojednostavne svoju globalnu informacijsku infrastrukturu.

 Tisuće organizacija uspješno koriste FileNet P8 s raznim aplikacijama za upravljanje sigurnosnim politikama, sadržajem i procesima. FileNet P8 platforma i proizvodi omogućuju organizacijama da na razini čitave kompanije uspješno podmiruju potrebe u području upravljanja poslovnim procesima, sadržajem i sigurnosnim politikama.

Kao potpuna, otvorena i zaštićena okosnica za proširenje funkcija i sistemsku integraciju, platforma FileNet P8:

• Osigurava na jednom mjestu pregled nad svim tvrtkinim repozitorijima sadržaja

• Osigurava usklađenost s raznim zakonskim, regionalnim ili sektorskim propisima i politikama

• Pruža sveobuhvatne poslovne usluge upravljanja sadržajem i procesima koje se mogu koristiti u sklopu uslužno orijentirane arhitekture

• Podržava J2EE i .NET arhitekture za razvoj aplikacija i sistemsku integraciju

• Osigurava skalabilnost kojom se podržavaju deseci tisuća istovremenih korisnika repozitorija koji sadrže milijarde predmeta uz brzo vrijeme reagiranja

• Lako se integrira s postojećim korporativnim informacijskim infrastrukturama i poslovnim aplikacijama poduzeća posredstvom širokog raspona integracijskih opcija

• Smanjuje troškove rada podatkovnog centra zahvaljujući integraciji s vodećim rješenjima za upravljanje sustavima kao i činjenici da ova platforma podržava informacijske infrastrukture na razini cijelog poduzeća.

Kao tržišni lider u području upravljanja poslovnim sadržajem (Enterprise Content Management, ili skraćeno: ECM), tvrtka IBM osigurava ECM rješenja koja pomažu organizacijama da brže donose bolje odluke, jer ta rješenja uspješno upravljaju sadržajem, optimiziraju poslovne procese i omogućuju poštivanje sigurnosnih politika posredstvom integrirane informacijske infrastrukture. Portfelj rješenja tvrtke IBM za upravljanje poslovnim sadržajem nudi široki raspon sposobnosti i rješenja koja se integriraju s postojećim informacijskim sustavima kako bi organizacije mogle izvući veću vrijednost iz svog sadržaja u rješavanju najvećih poslovnih izazova današnjice. Vodeće organizacije svijeta oslanjaju se na rješenja tvrtke IBM za upravljanje poslovnim sadržajem kako bi uspješno upravljale svojim najvažnijim poslovnim sadržajima i procesima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije