Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepal

Srušio se zrakoplov, poginulo 19 putnika i 3 člana posade

avion
Foto: AFP/Pixsell
1/3
16.12.2010.
u 08:13

- Zrakoplov je po svemu sudeći udario u planinu - izvijestili su iz zračne luke u Kathmanduu

Manji zrakoplov sa 22 putnika i članova posade, koji je nestao u srijedu, a letio je iz Lamidande u Kathmandu, srušio se u planinama na istoku Nepala, javlja CNN.

- Zrakoplov je, po svemu sudeći, udario u planinu - izvijestili su iz zračne luke u Kathmanduu.

Veza s avionom izgubljena je u srijedu, a spasilačke ekipe tražile su ga dok nije pala noć. Tragači u helikopteru pronašli su dijelove zrakoplova u četvrtak ujutro oko 150 kilometara istočno od Kathmandua. U avionu je bilo 19 putnika i tri člana posade.

Posljednja takva nesreća u Nepalu dogodila se sredinom kolovoza kad je poginulo 14 ljudi.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
00:38 17.12.2010.

to se događa kad je planina velika ,a avion mali

OB
-obrisani-
15:40 16.12.2010.

tko je proizveo ovaj avion? da je kojim slucajem bio iz slavenske rusije ciokaubojigusari bi to koristili za demoniziranje ruskih proizvoda.... komunizam je otisao s pozornice a ciokaubojgusari nastavljaju s hladnim ratom, tako da sire svoju guzu....

OB
-obrisani-
16:46 16.12.2010.

16.12.2010. u 15:40h UlmU je napisao/la: ................... ----------------- poginulo je 22 ljudi i to je jedino bitno, ali kada te toliko zanima zrakoplov je DHC-6, De Haviland i proizveden je u Kanadi, a inače se po Nepalu i Butanu ovakve nesreče dešavaju često jer je to onako nizinski krajolik za pitoresknim brežuljcima po 6-7 Km visokim i u gustoj naoblaci su nesreče česte i to posebno ovih manjih zrakoplova koji lete među brdima a ne iznad njih, no tvoj post je samo mala zloba jednog rusofila jer zrakoplov nije proizveden u Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije