Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO: PAD AVIONA U PULI
Povratak na članak

HVZ: Avion se zapalio pri polijetanju prema Ljubljani, srušio se 50 metara izvan piste

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture oglasilo se o zrakoplovnoj nesreći u Zračnoj luci Pula. Kako su naglasili, prema informacijama s kojima raspolažu, u tijeku su službena postupanja, a istragu o uzrocima ove nesreće provest će Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu.

Komentari 5

ZA
zagabria7
21:09 01.04.2023.

Šta je sad istina, neki izvori navode da je avion njemačke marke Flight Design CT 10SW. Dajte provjerite malo

VL
BE
Berri
15:57 31.03.2023.

To je ultralaki avion, a danas je na Zračnoj luci Pula u trenutku nesreće puhao vjetar cc 11,9 m/s (40 km/h). Neka nalet vjetra malo naruši stabilnost aviona kod polijetanja, pilot je već u problemu. Agencije za istraživanje zrakoplovnih nesreća će za 3 mjeseca dati preporuke kako treba paziti na klimatske uvjete kod letenja Virusom i to je to.

VL
Avatar AGRAM
AGRAM
12:26 01.04.2023.

A zašto tamo nema kamera? Zar je tako velik izdatak postavit njih 5-6 na pistu i oko nje.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:13 31.03.2023.

Učestalost nesreća malih zrakoplova, a i vojnih, u Hrvatskoj je zabrinjavajuća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.