Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDUĆA ZVJEZDARNICA

Srušila se skela na gradilištu u Slavonskom Brodu, ozlijeđen 34-godišnji radnik

Slavonski Brod: Srušila se skela s radnicima u Tvrdjavi Brod, ima i ozlijeđenih
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
25.10.2021.
u 14:36

Izvođač 19,2 milijuna kuna vrijednih građevinskih radova u slavonskobrodskoj Tvrđavi je tvrtka Hidromont-SB

Jedan radnik ozlijeđen je u urušavanju građevinske skele u ponedjeljak ujutro u Slavonskom Brodu. Kako smo doznali, skela je pala na 34-godišnjeg radnika koji je hitno prebačen u slavonskobrodsku Opću bolnicu dr. Josipa Benčevića.

Ondje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede, ali nije životno ugrožen. Nesreća se dogodila na gradilištu buduće Zvjezdarnice u brodskoj Tvrđavi. Iz policije su izvijestili kako su dojavu o rušenju skele dobili oko 9.15 sati, a uzrok nesreće još se istražuje.

- Prilikom obavljanja radova, vijci kojima je skela bila učvršćena su popustili i ona je pala na radnika. O nesreći je obaviješten inspektor zaštite na radu, a ukoliko se utvrdi da je bilo određenih propusta, daljnje postupanje preuzet će državno odvjetništvo zajedno s inspektoratom – rekao je policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Damir Brezić. 

Izvođač 19,2 milijuna kuna vrijednih građevinskih radova u slavonskobrodskoj Tvrđavi je tvrtka Hidromont-SB

Radi se o gradilištu buduće Zvjezdarnice u Tvrđavi, a izvođač radova vrijednih 19,2 milijuna kuna je tvrtka HIDROMONT-SB d.o.o.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
15:50 25.10.2021.

Koliko je Duspara dobio od Hidromonta za ovaj posao? 15-20 %?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije