Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća u Sloveniji

Srušila se letjelica pri polijetanju, tri osobe poginule

Letjelica Robin DR400
Foto: Wikimedia Commons
1/2
14.09.2014.
u 16:07

Navodno je riječ o letjelici kraškog letačkog centra marke Robin DR400, a prema neslužbenim informacijama, avionom je upravljao iskusni pilot portoroškog Aerokluba Aleks Delfin

Na aerodromu blizu Divače na zapadu Slovenije oko podneva pao je manji avion pri čemu su život izgubile tri osobe, a jedna je ozlijeđena, javlja RTV Slovenija.

Navodno je riječ o letjelici kraškog letačkog centra marke Robin DR400, a prema neslužbenim informacijama, avionom je upravljao iskusni pilot portoroškog Aerokluba Aleks Delfin (41). Identitet drugih sudionika nesreće zasad nije poznat.

Letjelica je pri polijetanju zapela  lijevim krilom za tlo, srušila se i zapalila, te u potpunosti izgorjela, tvrde svjedoci.

Policijski službenici su na mjestu nesreće, a sumnja se da je uzrok nesreće nedovoljna brzina pri polijetanju.

>>Na Hvaru se srušio mali sportski avion. Pilot izgubio visinu

>>Kineski vojni avion u letu prišao američkom na samo 6 metara!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije