Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala na testnom letu
Povratak na članak

Srušila se i zapalila NASA-ina svemirska letjelica

Letjelica Morpheus srušila se tijekom eksperimentalnog leta u Svemirskom centru Kennedy. Nitko od znanstvenika nije ozlijeđen

Komentari 5

IS
istima
10:02 10.08.2012.

Nesreća se dogodila u sjevernom dijelu svemirskog centra koji je dizajniran tako da sliči površini Mjeseca, pun je kamenja, stijena, staza i kratera. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- hm hm........ što ako negdje ima svemirski centar dizajniran tako da sliči površini Marsa? .......

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:30 10.08.2012.

ma samo nek dodju u hrvatsku... sama pustos....

VL
UK
Ugo Kajvez2
13:32 10.08.2012.

Šteta, ......... back to the drawing board ............ bit će bolje next time ........

VL
Avatar gulag
gulag
13:49 10.08.2012.

Nevjerojatno! Izgleda da su u pravu oni koji stalno govore da čovjek nikad nije bio na Mjesecu! I meni se sve više tako čini.

VL
BE
beris12
22:25 10.08.2012.

He, he, pa napokon je dokazano da Ameri nisu supermeni. Kako je bilo "ljigavo" njihovo lažno veselje kad se taj njihov robot spustio na Mars. Kao da su glumili u reklami za brazilsku kafu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.