Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆA TUČNJAVA

Srpski političari se potukli - u krvi između 1,2 i 1,9 promila alkohola

čaša alkohola
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
01.03.2014.
u 16:14

Do tučnjave je došlo na sastanku za pomirenje Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije

Dužnosnici Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije preksinoć su se sukobili u hotelu u Staroj Pazovi u Vojvodini, prenosi Blic.

Do tučnjave je došlo na sastanku 60-ak ljudi koji je organiziran kako bi se općinski odbori stranaka pomirili uoči predstojećih izbora. Međutim, sudionici su se potukli na kraju sastanka, oko dva ujutro.

Kako piše Blic, Branislav Trifunović, izvršni tajnik pokrajinskih socijalista, prvo se verbalno sukobio sa Srđanom Kruževićem, predsjednikom vojvođanskog JS-a. Navodno ga je uhvatio za kragnu, a Kružević mu je uzvratio udarcem šakom u glavu. Potom ga je oborio na pod i udarao nogom. Poletjele su i boce i čaše, a tučnjavu je zaustavila policija.

Čini se da je tučnjavi kumovao alkohol. Naime, očevidom je utvrđeno da su svi prisutni imali između 1,2 i 1,9 promila alkohola u krvi.

>> Žestoka rasprava: Pogledajte tučnjavu u parlamentu!

>> Zbog tučnjave suspendirano troje riječkih HDZ-ovaca

Komentara 10

XA
xaron
20:26 01.03.2014.

Kod nas kad se političari napiju i ozljede, kažu da su pali u kadi.

DO
dosaosam
17:32 01.03.2014.

To smo čekali . Da barem naši naprave tako nešto.Recimo u Saboru za vrijeme sjednice padne jedna šora.Pusti snovi.

TH
thekurcula
16:11 02.03.2014.

Nije čudo da prenosite neku vest iz Blica kad ste isti kao i oni. U Srbiji niko ko bar malo drži do vlastitog dostojanstva, ne uzima te kužne i lažljive novine u ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije