Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. DAN

MUP Srbije objavio snimku potrage za Matejem, pretražili Veliki ratni otok: 'Ne odustajemo'

Foto: Srpsko Ministarstvo unutarnjih poslova
1/6
26.01.2022.
u 17:33

U posljednjih 48 sati obavili smo terensku pretragu Velikog ratnog otoka paralelno s hotelom 'Jugoslavija' do 'Galijske bare' - navode.

Srpsko Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je da nastavljaju intenzivnu  potragu za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem za kojim se traga od 31. prosinca. 

- Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u posljednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog otoka paralelno s hotelom 'Jugoslavija' do 'Galijske bare' - navode.

Srpski MUP je na svojim društvenim mrežama objavio snimku i fotografije 48-satne potrage za nestalim mladićem iz Splita. 

Ističu kako su maksimalno angažirani, poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaju od potrage za Matejom Perišem.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uklјučeni pripadnici žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaviještene su i policije zemalјa u okruženju.

Ključne riječi

Komentara 9

EH
enigmus-hr
18:14 26.01.2022.

Još kad se novinari nauče da se kaže Veliko ratno ostrvo u Hrvatskoj, a ne otok, jednako kako se Goli otok u Srbiji kaže Goli otok a ne ostrvo.

LI
liliZG
10:39 27.01.2022.

dakle , srpskoj policiji trebalo je 26 dana da zaključe kako je zadnji signal s njegovog mobitela bio na tom Ostrvu?? punih 26 dana. možda sam ja luda , ali mislim da se taj podatak mogao dobiti već drugi ,, treći dan od kada je prijavljen nestanak... zadnji signal mobitela....

FR
franc251
08:21 27.01.2022.

Umjesto da pokušaju otkrit tko ga je ub.o oni se voze brodićima, šeću s pesekima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije