Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična reakcija

Srpska ministrica radila grimase tijekom govora premijerke, otkrila i zašto

Ana Brnabić i Zorana Mihajlović
Foto: Screenshot Facebook
02.11.2017.
u 16:51

Zorana Mihajlović na Facebooku je objasnila reakciju koja je izazvala zanimanje javnosti

Mediji u Srbiji danas se zabavljaju prilično neobičnim reakcijama ministrice građevinstva Zorane Mihajlović tijekom govora premijerke Ane Brnabić, a sama ministrica u međuvremenu je otkrila da je grimasama "reagirala na nepravdu".

Brnabić je na konferenciji neprofitne udruge NALED (Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj) povodom napretka Srbije na popisu Doing Business rekla da najveću zaslugu za uvođenje elektronskih građevinskih dozvola ima upravo NALED, piše Blic. To se očito nije baš svidjelo Zorani Mihajlović, koja je tijekom tog govora sjedila odmah do premijerke pa su kamere uhvatile njezine grimase. Ministrica i potpredsjednica Vlade na Facebooku je potom objasnila zašto je tako reagirala.

- Reći da najveću zaslugu za uspjeh Srbije, koja je 10. na svijetu po načinu izdavanja građevinskih dozvola, ima nevladina organizacija NALED, jednostavno nije fer prema svim ostalim ljudima koju su sudjelovali i toliko toga uradili u ovoj reformi. To su gledali i slušali i ljudi iz Ministarstva građevinarstva koji su iznijeli lavovski dio posla oko građevinskih dozvola i zbog njih nisam mogla ne reagirati - rekla je Zorica Mihajlović.

1/0

Komentara 81

TO
tolitol
17:07 02.11.2017.

Članak objavljen u srbijanskom Kuriru prije sat vremena (imaju navedeno vrijeme uz naslov). Uz istu fotografiju. Tako to funkcionira kad oba medija imaju istog vlasnika, srbijanski Adria Media.

FA
fake
18:39 02.11.2017.

Radila grimase????Kada? Gdje? Na 12 sekundi pa do 8 sek. ona očito komunicira sa nekim tko je ispred nje a ne da radi grimase.Kakvo "senzacionalno" novinarstvo kao i vijest.Dno dna.

DU
Deleted user
23:08 02.11.2017.

Postoji li neki ured kojem se moze prijaviti da nekom portalu se ukine .hr domena? Redom: djokovic, pa njegova zena, vucic, brnabic, stalno isti likovi Promijenite im domenu i sve ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije