Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sretni dobitnik na lotu: Igram loto na brojeve koje mi je prije 10 godina otkrio dida

12.01.2009.
u 16:53

Gradski vijećnik Grada Biograda Mario Tolić toga je jutra došao u Biograd na kavu vjerojatno mrzovoljan zbog velike vlage, a kada je netko uzviknuo da je netko u njegovu Biogradu osvojio na lotu više od devet milijuna kuna možda je, što bi bilo u ljudskoj prirodi, pomislio da on “garant nije taj”.

Didina kombinacija
Ipak, odlučio je, kako nam je rekao njegov otac Zdravko, izvaditi listić iz novčanika te je vidio da je on glavni dobitnik s najvećim dobitkom u povijesti Biograda.

– Istina je da sam slučajno doznao za dobitak, ali nemojte me mnogo pitati – potvrdio nam je telefonski novi hrvatski multimilijunaš Mario Tolić te otkrio:
– Igram na brojeve koje mi je prije deset godina otkrio dida, veliki šaljivdžija koji je tvrdio da se množenjem broja sedam dolazi do dobitka. I - najzad sam i dobio!

Marijev djed umro je 2000., a njegova braća Robert i Marko tvrde, pak, da se oni uopće nisu iznenadili da je dobitnik baš njihov brat jer, kažu, i nedavno je dobio veliki iznos na kladionici, a i nerijetko je pobjeđivao i na tomboli:
- Mario je oduvijek bio sretne ruke i oduvijek je igrao igre na sreću. Kad je bio mali igrao je tombolu i baš on je uvijek bio dobitnik, a mi ne. Nedavno je dobio oko 40.000 kuna na kladionici, a ovo je zaista prava sreća.

Tajno odredište
Mario je odmah pokupio suprugu i djecu te krenuo na skijanje izvan Hrvatske dok se cijela "gungula" ne smiri – kazali su nam Marijev otac Zdravko te braća Robert i Marko. Rekli su nam kako im je rečeno da ne govore mnogo, pa ni na koje je skijalište otišao kako bi se malo odmorio i odahnuo od svega. Braća su nam tek rekla kako sigurno nije otišao na jedno od jeftinijih skijališta.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije