Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplatio tek 90 kuna

Sretni dobitnik iz Zagreba osvojio gotovo milijun kuna: Sjedio sam u autu i pročitao vijest. A onda sam navratio...

Lutrija
Foto: Hrvatska lutrija
1/2
28.09.2022.
u 13:49

– Ovo je jedan od najboljih rođendanskih poklona i daje dodatnu sigurnost u vremenima koja slijede. No, i dalje ću živjeti kao i do sada, raditi posao koji volim i, naravno, biti u igri za neke nove dobitke u koje i dalje vjerujem – kaže dobitnik.

Sretnik koji je jučer osvojio dobitak petice od gotovo milijun kuna, podignuo je svoj dobitak na blagajni Hrvatske lutrije.

– Sjedio sam u autu i na jednom od portala, maloprije, vidio vijest da je u Hrvatskoj osvojen dobitak od pet pogodaka. Kad sam otvorio članak, uočio sam da je listić uplaćen u Ulici grada Vukovara 72, odnosno na adresi gdje sam i ja uplatio za to kolo, a tada sam vidio da je uplaćeno 6 kombinacija u iznosu od 90 kuna – smije se dobitnik koji se tada prisjetio brojeva koje je odigrao i shvatio da je njegov listić dobitan pa direktno produžio na glavnu blagajnu po dobitak od 958,252.66 kuna, priopćili su iz Lutrije.

Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih, onako bez veze, još prije nekoliko godina – kaže i objašnjava da svoje listiće uplaćuje na raznim prodajnim mjestima koja su mu usput.

Foto: Hrvatska lutrija

– Gotovo svaki tjedan odigram barem za jedno izvlačenje Eurojackpota, uvijek 6 kombinacija pa što bude, a ovog puta je to bilo prodajno mjesto u sklopu kojeg je i glavna blagajna, kao da sam znao da ću se vratiti – dodaje kroz smijeh igrač koji je ovih dana proslavio i rođendan. 

– Ovo je jedan od najboljih rođendanskih poklona i daje dodatnu sigurnost u vremenima koja slijede. No, i dalje ću živjeti kao i do sada, raditi posao koji volim i, naravno, biti u igri za neke nove dobitke u koje i dalje vjerujem – naglasio je.

Komentara 1

LI
liliZG
14:22 28.09.2022.

obzirom da država uzima 30% od dobitaka , čovjek je dobio 670776,86 kn,....budimo precizni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije