Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mafijaški sukob

Sretko Kalinić napao Darka Šarića

Sretko Kalinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.12.2014.
u 15:18

Navodno da je Kalinić, koji je bio jedan od pripadnika Zemunskoga klana i njihov egzekutor, fizički nasrnuo na Šarića prilikom šetnje u beogradskom Specijalnom sudu

Prema pisanju beogradskih medija prije nekoliko dana došlo je sukoba između Sretka Kalinića, zvanoga radi brutalnosti Zver ili Kasapin, i pljevaljskog narko bossa Darka Šarića.

Navodno da je Kalinić, koji je bio jedan od pripadnika Zemunskoga klana i njihov egzekutor, fizički nasrnuo na Šarića prilikom šetnje u beogradskom Specijalnom sudu. Stražari su reagirali odmah pa je spriječen veći sukob. Inače, njih dvojica su u sukobu već nekoliko godina. Do ovoga incidenta obojica su bila smještena u posebnom odijeljenu pritvorske jedinice ali je nakon pokušaja napada Kalinić u strogoj tajnosti i pod velikim mjerama osiguranja prebačen u zatvor Zabela u Požarevcu.

Sugovornik Kurira, koji je i prenio ovu informaciju, kaže kako je Kalinić do sada više puta u zatvoru pokazao da je spreman na sve. Između ostaloga on je već pokušao da pobjegne iz pritvora u Centralnom zatvoru, a Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam, gađao je pločicom koju je odvalio iz svog kupatila u ćeliji dok su ovog sprovodili stražari. Prošle godine su u njegovoj ćeliji pronađeni žilet i konopac koji je ispleo od iscijepane majice. Inače, dok su obojica bili na slobodi i bježali od policije pričalo se kako Kalinić radi za Šarića i da njih dvojica surađuju. Sve te informacije Šarić je demantirao.

>> Sretko Kalinić Zver u zatvoru pokušao napasti Darka Šarića

Komentara 6

OB
Objektivno...
16:13 30.12.2014.

Kako to da na Specijalnom sudu u Beogradu pravosudni policajci na srcu i rukavima imaju šahovnice?

Avatar ВеселинКубурићКанџија
ВеселинКубурићКанџија
17:19 30.12.2014.

Objektivno, ovaj zasluzuje svoj nadimak Zver. Retko redak ludak.

FU
futureboy31
00:17 31.12.2014.

I kajiše sa REPUBLIKA HRVATSKA.. 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije