Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKA

Sretan Uskrs želi vam redakcija Večernjeg lista!

pixabay
08.04.2023.
u 23:30

Svim čitateljima želimo miran i blagoslovljen Uskrs u krugu najbližih!

Svim našim čitateljima želimo da ovaj najveći kršćanski blagdan bude sretan, kada slavimo pobjedu života nad smrti, svjetlosti nad mrakom!

Bez obzira na to kako i gdje provodite ove dane, želimo vam da ih provedete okruženi vašim najmilijima, obasipani ljubavlju i pažnjom te s nadom kako će iduće godine život biti ljepši i pun blagoslova. 

SVIM ČITATELJIMA VEČERNJEG LISTA ŽELIMO SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Ključne riječi

Komentara 12

TR
Tram12
06:42 09.04.2023.

Najveći Čovjek u povijesti je Isus Krist. On nije imao sluge, ali su Ga zvali Gospodine. Nije imao visokih škola, a zvali su Ga Učitelju. Nije imao lijekove, ali su Ga zvali Iscjeliteljem. Nije imao vojsku niti oružje, a bojali su Ga se i Kraljevi. Nije zadobio niti jednu vojnu pobjedu, ali je osvojio cijeli svijet. Nije učinio nikakav grijeh, ali su Ga razapeli. Pokopan je u grob, no, I DANAS ŽIVI! SRETAN USKRS!

KO
Kolibri
11:55 09.04.2023.

Ocekivao sam da ce cestitati srecan Vaskrs, kad ono.....sretan Uskrs. Pozitivno sam iznenadjen, inace sam rijetko kad pozitivno iznenadjen, obzirom da sam cesce baniran nego sto mi dopustaju pisati. No ne smeta me to, nisu oni jedini portal na netu.

Avatar ♌
17:18 09.04.2023.

Još uvijek samo 9 komentara? Lažete i na Uskrs.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije