Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjan Damaška:
Povratak na članak

'Sretan sam što su generali slobodni! Petica za obranu'

Nema sumnje da je proces Gotovini i Markaču vrijedan doktorske radnje na pravnim fakultetima, kaže Damaška

Komentari 3

OB
-obrisani-
09:23 24.11.2012.

Da dragi profesore, hvala vam lijepa za ova pojašnjenja. Vjerujem da ćete imati češće prigodu nam dati još puno drugih pojašnjenja, lijepo je čitati misli razumnog i pametnog stručnjaka, hvala.

VL
BR
Brandfackel2
22:04 23.11.2012.

Gospodine Damaška, najljepše hvala na ovoj nepobitnoj raščlambi ove za Hrvatsku dragocjene presude haaškoga suda. Iskreno mi je strahovito žao što osobe poput vas ne žive i rade u Hrvatskoj. U domovini nažalost nemamo u vrhuški pravosuđa osobe poput vas,s, nego politički podobne likove koji su, kao i njihovi biološki i politički očevi, diplomirali na temi "Doprinos kozaračkoga konja u Narodnooslobodilačkoj borbi".

VL
DE
debelacija
19:05 24.11.2012.

Osvjezavajuce je i ohrabrujuce procitati svjeze i istinite rijeci vrhovnog strucnjaka medjunarodnog prava. Kamo srece da se je hrvatsko politicko i sudbeno vodstvo obratilo ovom ili ovakvim strucnjacima na samim pocetcima procesa. Hvala gosp. Damaska!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.