Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražili 12 sati

Sretan kraj potrage: Pronašli ženu nestalu na Medvednici, bila je pothlađena

Medvednica prekrivena snijegom
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
28.12.2021.
u 15:16

Nisu je mogli nazvati ni na mobitel jer joj se ispraznila baterija

HGSS je uspio pronaći ženu koja je nestala ovog ponedjeljka za vrijeme šetnje po Medvednici. Dok je bila s obitelji na izletu, žena se odvojila i zalutala na nepristupačan teren. 

- Gospođa je pronađena na području Kulmerove gore na Medvednici u Velikom potoku oko 3 sata ujutro. U potrazi je sudjelovalo preko 20 spašavatelja HGSS stanice Zagreb - kazao je za 24 sata Dubravko Kavčić, pripadnik HGSS-a. 

Nisu je mogli nazvati ni na mobitel jer joj se ispraznila baterija

- Kad smo obišli sve planinarske i označene staze shvatili smo da je gospođa zalutala dublje u šumu te smo proširili potragu. Riječ je o strmom i nepreglednom terenu, a potragu su otežali magla i mrak - objasnio je Kavčić.

Nakon 12 sati potrage, žena je pronađena u relativno dobrom stanju. 

- Gospođa je bila lucidna kad smo ju pronašli. Bila je pothlađena, ali joj nije trebala medicinska pomoć - kazao je Matija Ivančević, zapovjednik DVD Šestine.

>> VIDEO Drama u Crnoj Gori: Muškarac upao u banku i prijeti eksplozivom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije