Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje u zagrebu
Povratak na članak

Srednjoškolcu pijani stariji dečki razbili nos zbog sitniša

Napadnuti učenik se, nakon kućne njege, vratio u školu, a samo je jedan od dvjestotinjak sličnih slučajeva više nego lani

Komentari 4

AN
anonimna1
08:41 19.11.2011.

kad če več jednom normalan svjet moći sigurno šetat ulicom? misle državne institucije nešto poduzeti?neka se policija malo više kreče ulicama.

VL
OB
-obrisani-
21:04 18.11.2011.

ovakvima teba svaki puta opičiti kaznenu prijavu zbog ugrožavanja zdravlj ai života, odnosno za pokušaj ubojstva, da vidiš za par mjeseci bi se huligani smirli

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
07:14 19.11.2011.

Ma to je moj sin sa vršanjicima istukao prokletog SDPovca Mora se znati gazda

VL
MY
mycropht
09:19 19.11.2011.

Može li se maloljetnike kažnjavati društveno korisnim radom? Huliganske radne akcije - HURA! :) mogle bi biti korisne za svakoga, a najviše za huligane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.