Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školstvo

Srednjoškolci će ove godine učiti i kako osnovati i voditi tvrtku

'varazdin/medjimurje, 06.10.2009., varazdin, gimnazijalci simulirali sjednicu gradskog vijeca Photo: Marko Jurinec/VLM'
'Marko Jurinec/VLM'
04.11.2010.
u 14:35

Ove su godine prijavljena 933 učenika, koje će voditi 64 mentora,a ove školske godine osnovan je i centar izvrsnosti u poduzetništvu

Svečanost u prigodi početka rada centara izvrsnosti u matematici, fizici, informatici i poduzetništvu pripremit će se sutra u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu. U radu centara u prošloj je školskoj godini sudjelovalo 756 učenika osnovnih i srednjih škola, sa 52 mentora. Ove su godine prijavljena 933 učenika, koje će voditi 64 mentora. Ove školske godine osnovan je i centar izvrsnosti u poduzetništvu, čije je sjedište u Gospodarskoj školi Varaždin.

Centar izvrsnosti u poduzetništvu osnovan je radi upućivanja na značenje poduzetništva, povećanja znanja i kompetencija srednjoškolaca u Varaždinskoj županiji. Polaznici će stjecati znanja i vezana uz razvitak poduzetničkih ideja te osnivanje i vođenje tvrtke.

Komentara 1

DA
dario2612
09:12 05.11.2010.

u ekonomskoj školi u velikoj gorici učenici 4 razreda već godinama imaju program \"mali biznis u razredu\" gdje su svi podjeljeni u grupe i moraju osnovati tvrtku, pokrenuti proizvodnju i prodavati proizvode na sajmu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije