Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed desnice

Središte Beograda blokirano zbog mitinga bivših šešeljevaca

srbija (1)
Foto: AFP/REUTERS/PIXSELL
1/6
05.02.2011.
u 09:36

Ako vlada ne raspiše izvanredne izbore, Nikolić prijeti dvomjesečnom blokadom Beograd

Bivši radikal Toma Nikolić i njegova Srpska napredna stranka (SNS) održali su u središtu Beograda antivladin miting na kojem su zatražili prijevremene izbore. Zbog prosvjeda središte Beograda bilo je blokirano. Miting je protekao bez incidenata i završen je oko 14 sati, prenosi Blic.

SNS tvrdi da se na mitingu okupilo oko 100.000 ljudi, a policija 50.000. Prosvjed je osiguravlo oko 8000 policajaca.  - Ako vlada Srbije u roku od dva mjeseca ne ispuni zahtjeve SNS, među kojima je najvažniji raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora, naprednjaci će nastaviti s mirnim prosvjedima s kojima ćemo blokirati cijeli Beograd - izjavio je Nikolić za Blic.

Nakon svađe sa svojim kumom Vojislavom Šešeljem, kojemu se trenutno sudi u Haagu, Nikolić je 2008. napustio radikalnu stranku i osnovao SNS.  

Komentara 194

OB
-obrisani-
22:02 05.02.2011.

Slavonija-osijek ovo je rekao Američki predsednik Hari Truman, posle upoznavanja sa ustaškim zverstvima kaže: \"Hrvati su nezreo narod. Evropa bi trebalo da ih stavi pod tutorstvo.\"

OB
-obrisani-
14:15 05.02.2011.

Pusti snovi ....!

PO
poirot
10:06 05.02.2011.

Sa ovima na vlasti na pragu smo totalne propasti države. Ovi što se nude ne ulivaju poverenje, niti je realno da bilo ko može spasti državu ovakve dubioze ali jedini preostali izbor su promene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije