Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Astralis

Središnjica HDZ-a još ne zna što će s Mladeži

'17.5.2009., Karlovac - Stozer HDZ-a slavi nesluzbenu pobjedu HDZ-ovog kandidata za karlovackog zupana, Ivana Vucica. Mladez HDZ-a, Matija Perkovic. Photo: Kristina Stedul Fabac/Vecernji list'
'Kristina Stedul Fabac/Vecernji l'
18.01.2011.
u 11:33

Razgovaramo s mladim i stručnim ljudima koji će nam se uskoro priključiti i dati doprinos stranci i politici, najavio je Perković

Nakon slučaja Astralis i premlaćivanja 18-godišnjaka u ugostiteljskom objektu, u kojem su sudjelovali članovi karlovačke Mladeži HDZ-a, središnjica stranke još uvijek nije odlučila što će s tamošnjom organizacijom.

– Čekamo odluku iz Zagreba hoće li se organizacija raspustiti, postaviti povjerenik, održati novi izbori ili nešto treće – rekao je Ivan Jović, koji je nakon ostavke Matije Perkovića preuzeo vođenje karlovačke Mladeži HDZ-a. Bez obzira na to što će se dogoditi, mladi hadezeovci poručuju da akcije definirane programom rada neće biti zaustavljene.

 – I ja ostajem u stranci i kolegama ću pomoći svojim radom i iskustvom u projektima koje smo započeli. U tijeku su razgovori s novim mladim ljudima koji će nam se uskoro priključiti. Riječ je dosad neeksponiranim osobama, završili su fakultete, a imaju rezultate i ugled u poslu kojim se bave. Takvi ljudi mogu dati znatan doprinos stranci i politici u stručnom dijelu. Vjerujem da ćemo ih uskoro predstaviti javnosti – rekao je Matija Perković, predsjednik Mladeži HDZ-a u ostavci.

Komentara 3

NN
nije nego
12:16 18.01.2011.

a šta da naprave kada su oni mladima uzor sa svojim zločinačko-lopovskim ponašanjem prema državi i narodu. Samo do kada će im moći biti tako nakaradni uzor ? Do kada će im glupi narod davati mogučnost da pljačkaju i njega i državu ?

NN
nije nego
12:11 18.01.2011.

Antikorupcijski nagon samo zbog izbora \"Za Hrvatsku bi bilo dobro da ima nekakav nadzorni mehanizam, u suprotnom neće biti u stanju riješiti korupciju unutar HDZ-a\", rekla je za EU Observer Nataša Srdoč, suosnivačica i predsjednica Adriatic instituta za javnu politikuu dodajući da postoji i mogućnost dolaska europskih sudaca koji bi nadzirali tijek velikih suđenja, jer je hrvatsko pravosuđe preslabo i podložno političkim utjecajima. \"Slučaj Ive Sanadera, zapravo je dojavljen od stranih tužitelja. Još uvijek nema osuda, a većina osumnjičenih je na slobodi\", naglasila je Srdoč u izjavi za EU Observer kazavši kako je reketarenje i pranje novca u Hrvatskoj i ostalim balkanskim državama konstantna pojava još od raspada Jugoslavije. Srdoč je naglasila i kako se boji da je \"antikorupcijski nagon\" Jadranke Kosor zapravo vođen željom da pobijedi na parlamentarnim izborima. ++++++++++++++++++ oni i korupcija i želja da se korupcija iskorjeni. Naše glasače mogu prevariti jer su glupi ali strane diplomate teško i nikako.

OD
ODzizsKrajst
12:23 18.01.2011.

Jesu odlučili možda kaj će sa stareži? Nije da su nešto posebno bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije