Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika i glumci

Srećko Šojić iz 'Tesne kože' ide u utrku za predsjednika Srbije

Srećko Šojić
screenshot/youtube/ilustracija
26.07.2016.
u 06:30

Iako je do redovitih predsjedničkih izbora u Srbiji ostalo oko godinu dana, tamošnji mediji svako malo u javnost izlaze s novim imenima koja će ući u utrku za prvog čovjeka Srbije.

Iako je do redovitih predsjedničkih izbora u Srbiji ostalo oko godinu dana, tamošnji mediji svako malo u javnost izlaze s novim imenima koja će ući u utrku za prvog čovjeka Srbije.

Prema pisanju dnevnog lista Kurir, jedan od kandidata na izborima bit će i poznati srbijanski glumac Milan Gutović. Riječ je o glumcu koji je, uz brojne kazališne i filmske uloge, gledateljima ostao najviše zapamćen po ulozi korumpiranoga političara i biznismena Srećka Šojića iz televizijskih serija „Tesna koža“ i „Bela lađa“.

– Nijednu politiku u Srbiji nisam hvalio jer nijedna nije bila srpska. Svaka je politika bila politika neke druge zemlje koja je svršavala neke svoje poslove preko politike Srbije. Zbog toga političar koji se počne baviti Srbijom kratko traje. Doduše kratko traju i ovi koji se ulaguju – rekao je nedavno Gutović u jednom razgovoru za srbijanske medije.     

>>Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji zbog izjava o Stepincu

>>Nikolić o poništenju presude Stepincu: 'Hrvatska zatrpava jamе u kojе su ustašе zakopavalе Srbе'

Komentara 5

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:01 26.07.2016.

Ti si dobar glumac za film.Ali za glumce u realnom zivotu si slab.Za Vucica koji je pucao iz snajpera na Sarajevo a sad je Europljanin.A Toma Nikolic kaze da nikad nije bio na traktoru( nego na letecem cilimu dosao iziz Knina).Izgubit ces ,ali probaj srecu.

ST
streetboy
08:10 26.07.2016.

Ako dobiješ izbore , prvo strpaj u prdekanu one koji su stopirali nastavak snimanja tesne kože , ne mogu to prežaliti. Dalje ćemo da vidimo.

CA
Car1994
07:55 26.07.2016.

Čovek je car.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije