Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plesno natjecanje

Srebrni pehar Marini Cujzek i Martini Osmanović u Berlinu

ples (1)
privatni arhiv
20.12.2010.
u 13:03

Dok drugi klubovi imaju profesionalne voditelje, ivanečke djevojke koreografije za svoje nastupe smišljaju - same

Članice Plesnog kluba Ivančica Marina Cujzek, Martina Osmanović, Pavla Antekolović i Lana Anđel postigle su sjajan uspjeh na europskom plesnom VI. Elite Beach Kupu održanom u Berlinu. U kategoriji Junior Group Dance osvojile su srebrni pehar i time svoj iznimni plesni talent potvrdile i na najznačajnijem europskom natjecanju te vrste. Potvrđuje to i podatak da je na natjecanju u Berlinu sudjelovalo više od 1400 natjecatelja iz četrnaest europskih zemalja, dok je iz Hrvatske nastupilo šest klubova.

Ivančanke su bile odlične i u drugim natjecateljskim kategorijama. U disciplini Junior Double Dance Anja Šoštar i Lea Canjuga osvojile su šesto mjesto, dok su njihove kolegice Lana Anđel i Pavla Antekolović bile sedme. U Senior Double Dance Marina Cujzek i Martina Osmanović bile su sedme, a u Junior Danceu isti uspjeh ponovile su ostale djevojke, kojima su se pridružile i Janja Rajh i Iva Canjuga.

- Jako smo ponosne ostvarenim uspjehom jer konkurencija je bila velika. Usto, dok drugi klubovi imaju stručne i profesionalne voditelje, mi koreografije smišljamo same – izjavila je članica kluba Martina Osmanović i najavila da se djevojke već spremaju za novo natjecanje - Europski kup Zagreb Open, koji će se u hrvatskoj metropoli održati u veljači 2011. godine. Zahvalile su ivanečkoj srednjoj i osnovnoj školi koje su im ustupile prostore za vježbanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije