Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedžad Hodžić:
Povratak na članak

'Srebrenička tragedija bila je točka na i ratnih razaranja na ovim prostorima'

Suosjećamo i sa žrtvama Srebrenice i s drugim nevinim žrtvama u svijetu svih ratova, rekao je Leko

Komentari 17

Avatar mili99
mili99
12:20 11.07.2014.

Hodžiću, vi Muslimani se jako lijepo sjetite Srebrenice, a sve zločine koje ste počinili nad Hrvatima u BiH jako dobro prešućujete i to u vrijeme dok vas je Hrvatska primila kao izbjeglice dok je Srbija napadala... Zato se na danasnji dan sjetimo Grabovice, Uzdola, Doljana, Vareša i inih područja na kojima su i Muslimani činili zločine....

VL
VE
verakruz
13:50 11.07.2014.

Zamislimo Hodžiću, da je Alija branio Srebrenicu, a ne povukao svoju vojsku iz Srebrenice i sa njom udario na Hrvate središnje Bosne i Hercegovine, gdje je pokušao izbiti na more do Neuma i Ploča. Zamislimo Hodžiću da je u svome naumu uspio! Tada bi nastradalo pola milijuna Hrvata koji su ostali i srećom opstali nakon vaših silnih ofanziva i ratnih zločina.

VL
LI
ličkiustanik
14:03 11.07.2014.

Srebrenica je strašna tragedija,ali moralo bi se ispitati i to malo ozbiljnije i dublje ko ju je dozvolio i žrtvovao.Ovim ne želim amnestirati srbe i psihopatu mladića nego samo da se sazna kompletna situacija oko nje.Strašno me zanima uloga alije izetbegovića,nasera orića,nizozemskog bataljuna,un-a i međunarodne zajednice.

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
15:47 11.07.2014.

Imala bi jedno pitanje za Leku.....da istinski suosjeća sa žrtvama, onda bi prvenswtveno dostojno u Saboru obilježavali i sjećanje na žrtve kod Bliburga....koje ni nakon 69 godina nemaju dostojanstveno obilježje , niti su sahranjene u grobnice.....već su razasute diljem SLO.. a bar deset puta ih je više , nego žrtava Srebrenice....

VL
XA
xaron
16:53 11.07.2014.

Ovaj Senad se javlja u Saboru samo onda kada se radi o BH. Neko bi mu trebao objasniti da je on zastupnik u Saboru a ne u parlamentu BH. Senad bi da nametne probleme BH u Saboru, a to neće proći .

VL
VE
verakruz
20:23 11.07.2014.

Ja bih samo nadopunio ovo "čerečenje" i "izvoz" Srebrenice u Hrvatsku! Kakve veze imaju Hrvatska i Hrvati sa Srebrenicom? Nikakve, ako se izuzme to da je najviše Hrvata nastradalo od Armije BiH upravo u vrijeme dok su četnici klali i orgijali po Srebrenici. Zašto se ti "marševi" ne izvoze u Srbiju? Tamo ne smiju, naravno. U Hrvatskoj su sve utjecajniji i sve glasniji. Zašto? Pa opet isto kao u ratu. Oni žele da se šire, ali na čiji račun? Opet naravno - na Hrvatski račun! Žrtvama svaka čast, ali mi imamo svojih žrtva na desetine tisuća, a u BiH se bošnjaci raduju kad Hrvati žaluju. I to je to. Jednostavno do boli, a za Hrvatske političare izgleda komplicirano do neba.

VL
LI
list68
15:43 11.07.2014.

Točka na "I", je "RS", i nagrada za ono što su učinili. No još nije gotovo, bit će onda kada se "RS" , uz prešutno odobravanje "EU", pripoji Srbiji. Da li je "svijet", ikada jasno naveo krivce za rat na prostorima bivše "YU" države, da li je ikada jasno Srbima rečeno da moraju snositi odgovornost za ono što su učinili, i napose, da su poraženi u tom ratu, priznali ono to ili ne. Sa ovakvim ponašanjem "međunarodne zajednice, i UN", za kakvih pedesetak godina opet bi se mogla dogoditi "Srebrenica", ili ne, jer će "EU", oprostiti Srbiji sve i prihvatiti ih kao članicu, pa čak i kao "lidera", članica država "EU", sa Balkana.

VL
MX
Mister X
12:35 11.07.2014.

Tko je naredio organizirao dozvolio Srebrenicu. Tko je izvršitelj likvidacija znamo mislimo da znamo; ali tko je nalogodavaoc tih masovnih likvidacija nitko ne pita niti se želi našaliti tim pravim pitanjem !

VL
Avatar marengo2
marengo2
12:52 11.07.2014.

Srebrenico moja sanjamo dan osvete.Dok pocivate u miru,kunemo vam se da cemo se osvetiti. Niti vas zaboraviti smijemo,niti zelimo.. Cekamo samo traktoristin referendum... Neka vam je crna zemlja laka a mi zivi cemo se pobrinuti da vasa djeca uskoro ponovno slobodno Srebrenicom zive...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.