Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Srebrenica je genocid i na kraju te rečenice je točka, a ne Milanović i Chomsky

Ako Milanović nije čuo nikoga da govori da je Vukovar genocid, što je onda njegov Orsat Miljenić radio u Haagu 2014. i 2015., na raspravi povodom tužbe za genocid pred Međunarodnim sudom pravde?

Komentari 16

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:42 15.12.2021.

Od 2011.-2015. unazadio je Hrvatsku na domaćem planu, a sada od 2020. je unazađuje na međunarodnom.

VL
JO
jorgen
10:22 15.12.2021.

Kada Krasnec nešto izjavi odmah počnem sumnjati u to. Do sada nisam razmišljao o Srebrenici, sad se počinjem pitati...

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
10:06 15.12.2021.

Novinarčiću, daj ti meni bolje reci koliko njih će pročitat ovaj članak.

VL
DU
Deleted user
12:45 15.12.2021.

Na kojem si ti narkotiku?

VL
CE
celovic
15:51 15.12.2021.

Ne vredjaj zidove nazivajuci Srebrenicu genocidom. Ono sto su dozivjeli Jermeni od Turaka i Zidovi od nacista, e to je genocid.

VL
GL
Glupaca
15:47 15.12.2021.

Izrazito ruzan i iritantan muskarac.

VL
AT
atlantisind
12:57 15.12.2021.

Prvo treba znati definiciju genocida pa onda nesto pisati.Polupismeni novinari nemaju pojma nego pisu sta im se naredi.Ako je Srebrenica genocid onda je i Jaenovac.U Potocare donose zrtve iz svih krajeva BiH samo da bi uvecali broj a i zivihh ima koji su dobili svoj grob.Zakonom se nemoze natjerati ljude da nestoprihvate ako nece ,svako ima pravo na svoje misljenje ma kakvo ono bilo u protivnom prelazimo u jednoumlje.

VL
MA
Manolo46
20:49 15.12.2021.

Nije genocid i točka. Ratni zločin je, zločin protiv čovječnosti je, kršenje Ženevske konvencije je, ali genocid nije. Ključno pitanje koje se upornim ponavljanjem ove laži pokušava pogurati u stranu je zašto niti jednom Srbinu ili Muslimanu nije suđeno za kršenje Ženevske konvencije, nego je suđeno isključivo Hrvatima. Što se tiče pravog genocida to je pokolj Hutua nad Tutsima u Ruandi, to je turski genocid nad Armencima, to je nacistički genocid nad Židovima, to je belgijski genocid kralja Leopolda nad Kongoancima i svim tim žrtvama pravog genocida uvreda je reći da je Srebrenica genocid. Nije i točka!

VL
Avatar PeppeS
PeppeS
12:40 15.12.2021.

Tako to.ide u šugavom svetu gde novinari tumače zakone i odluke suda. Hag je rekao ,dosudio da ima elemente genocida i da je zlocin..ne znam ja čiju je presudu čitao ali znam.jedno da nije na Hrvatskom jeziku u latiničnom pismu. Tako nam i ide kada je svako expert za sve pa ljudi pobegoše van.

VL
SO
Sotona
10:06 15.12.2021.

Diktiram i ja sam uj pravu . Jer se slažete ? Srebrenica je genocid i na kraju te rečenice je točka, a ne Milanović i Chomsky.- Tko je organizira naredio dozvolio; genocid , tko su nalogodavci koji su odlučili nana taj način spriječiti stvaranje islamsku terorističku državu i u Europi , ne samo u svijetu i van Europe ? zna se Ako Milanović nije čuo nikoga da govori da je Vukovar genocid, znači i da nije kad pobjegneš ( ne pozoveš mobitelom UNPROFOR da pošalje vozila da ih odvezu ) ostaviš svjestan svoje ranjenike neprijatelju da im on daje vlastitu krv transfuziju i operacije te da snosi troškove liječenja . A svjestan si da ni najveći "ubojica Hrvata" maršal Josip Broz Tito to nije učinio svjestan posljedica. Pitaj se a tko i što si ti ! ? Kad o genocidu i danas Jasenovac je nije je zar ne genocid ? Koja korist se natjecati tko je bolji veći uspjeh tu postigao ? Neka mi netko sada kaže "zašto i kako da budem zašto ponosan" i nato sto nisam Srbin nego eto "pošteni Hrvat" ! ?. Kad čitam novine i slušam šta se događa nikako da se razveselim i shvatim da sam naj naj na "Balkonu",ili Balkanu !

VL
RA
ranko75
10:34 15.12.2021.

GTospodo, Srebrenica nije genocid, srebrenica je grad u BiH. Ucite geografiju malo bolje. I nije mi jasno da u SAD zbog slobode izjasnjavanja svoga misljenja u SAD se dozvoljava,covjjek zapali ili izgazi zastavu SAD, a kod nas pod vidom demokracije se uvodi najveca diktatura. Imam pravo sumnjati u is

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.