Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Srdačan susret Jadranke Kosor i Boruta Pahora u Zagrebu

pahor kosor
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/10
26.10.2009.
u 13:50

Jadranka Kosor susrela se sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom na Hrvatsko-slovenskom gospodarskom forumu u Zagrebu. Kosor i ja strpljivo tražimo rješenje problema - rekao je Pahor.

Ključne riječi

Komentara 6

BL
Blender
03:27 01.11.2009.

Poruka Robinzonu, Kakav si ti to robinzon, ti si jedna izdajica ko i citava vlada. Sve bi samo rasprodali samo da vise mogu pokrasti, ciji si ti sin majmune jedan. Bog i Hrvati

SE
seselj
00:48 06.11.2009.

Posto Ja izlazim na slobodu za par mjeseci,nista se ne brinite ,granica sa slovenijom nije Vas problem nego moj.Gosp.Seselj

Avatar Robinzon
Robinzon
07:29 27.10.2009.

A zašto mi spor oko granice nebi smo riješili tako da slovencima ponudimo kontakt njihovog obalnog mora sa međunarodnim na način da potreban dio mora kupe od Hrvatske.Tako su i Amerikanci kupili Aljasku. S tim novcima bi riješili financijsku krizu, a Slovenci bi bili sretni ko mladi majmuni. Uostalom, što sve već nismo do sada prodali strancima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije