Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasila ga supruga

Gliser naletio na srpskog turista: Bilo je toliko krvi da su mislili da ga je napao morski pas

Foto: Getty Images
1/3
20.09.2019.
u 18:57

Od sigurne tragedije Miloša je spasila supruga koja je odmah uletjela u more i izvukla onesviještenog muža na obalu.

Na pučini mora u popularnom egipatskom ljetovalištu Hurghada odjednom se stvorila velika crvena mrlja. Žena koja je s plaže uočila što se događa pohitala je u more kako bi spasila svoga unesrećenog kupača. Među ljudima na plaži zavladala je panika, a prizore iskasapljenog muškarca još dugo će pamtiti. 

Miloš je toga dana ronio daleko od obale, izvan prostora ograđenog zaštitnom mrežom i bovama, a u jednom trenutku prošao je gliser koji je vukao 'bananu'. Gliser je 'pokosio' mladića i porezao da po cijelom tijelu, a uznemireni turisti pomislili su da ga je napao morski pas. 

Od sigurne tragedije Miloša je spasila supruga koja je odmah uletjela u more i izvukla onesviještenog muža na obalu.

- To je izgledalo strašno. Čula sam da je izgubio dosta krvi i da je imao mnogo posjekotina po rukama i trupu, ali da život mu nije bio ugrožen. Liječnici su mu zašili rane i spasili život - rekla je jedna od svjedokinja nemilog događaja za Kurir.

Druga svjedokinja je potvrdila da su gosti iz odmarališta i djelatnici iz turističke agencije pomogli da se spusti visoka cijena liječenja. Na kraju je umjesto 15.000 eura, plaćeno 11.000 kako bi momak bio otpušten iz bolnice.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
19:19 20.09.2019.

Znači da je to bio punokrvni Srbin. A zašto nam donosite ovu vijest, kad se dogodilo u Egiptu? Da je u Hrvatskoj, razumjeli bi, treba Duhačekivati po Hrvatima...ali Egipt?!

MS
mala_sova
19:32 20.09.2019.

NDH do Egipta.

SV
SveJeUzalud
19:59 20.09.2019.

....sad će Pupi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije