Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neraščišćeni ljubavni odnosi

Muškarac u Njemačkoj napao bivšu i njezinog dečka. Bacio granatu na njih, a onda ih izbo nožem

Pixabay
27.03.2023.
u 11:35

Napadač je nakon napada pobjegao u dvorište obližnjeg objekta, gdje je i uhićen. Njemački mediji prenose da su ozlijeđene žene također srpske državljanke, dok je povrijeđeni muškarac porijeklom iz BiH.

Srpskog državljanina (61) njemačka policija sumnjiči da je u petak navečer detonirao ručnu granatu u ulazu u stambenu zgradu u naselju Reinickendorf. U napadu su povrijeđene dvije žene i muškarac koje je nakon aktiviranja granate napadač krenuo bosti nožem. "Muškarac povrijeđen u napadu nalazi se u kritičnom stanju, nadamo se da će preživjeti", priopćili su jučer iz policije.

"Sumnja se da su motiv za napad neraščišćeni ljubavni odnosi jer je Srbin bio u vezi s napadnutom 42-godišnjakinjom", naveli su. Muškarac koji se nalazi u kritičnom stanju je navodno novi partner ozlijeđene žene, dok je druga ozlijeđena žena njena prijateljica. Napadač je nakon napada pobjegao u dvorište obližnjeg objekta, gdje je i uhićen. Njemački mediji prenose da su ozlijeđene žene također srpske državljanke, dok je povrijeđeni muškarac porijeklom iz BiH.

VIDEO: Google otkrio koji su mobiteli laka meta hakerima: Provjerite je li vaš među njima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije