Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni na kućici

Srbin prevozio četvoricu ilegalaca

Naplatne kućice Lipovac
Boris Ščitar/Večernji list
01.04.2014.
u 10:46

Blizu graničnoga prijelaza Bajakovo, na naplatnim kućicama autoceste, policija otkrila da je 30-godišnjak u automobilu prevozio 4 koja su nezakonito prešla granicu RH

Na naplatnim kućicama Lipovac na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, u blizini graničnog prijelaza Bajakovo, policijska ophodnja je zaustavila osobni automobil, kojim je upravljao 30-godišnji državljanin Srbije.

U vozilu su se nalazile i četiri osobe za koje je utvrđeno kako su na nezakonit način prešle granicu Republike Hrvatske. Vozač, 30-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>>Policija uhitila ilegalce na autocesti pokraj Starog Petrovog Sela

Komentara 1

MI
Mirnadob
12:33 01.04.2014.

Pa u vukovarsko-srijemskoj su (sve drugovi) brzo ce oni njega pustit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije