Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pink Panther

Srbin, Belgijanac i Izraelci uhvaćeni s nakitom vrijednim 500.000 eura

satovi
Foto: Press Association/PIXSELL, ilustracija
10.02.2015.
u 18:46

Zaplijenjeno je 18 luksuznih satova, od kojih je jedan vrijedan čak 53 tisuće eura

Austrijska policija danas je objavila da je uhitila dvojicu državljana Izraela, jednog srpskog i jednog belgijskog državljanina pod sumnjom da pripadaju zloglasnoj balkanskoj grupi pljačkaša zlatarnica i draguljarnica Pink Panther, piše AFP.

Četvorka starosti od 35 do 40 godina uhvaćena je prošlog četvrtka u bečkom hotelu, a uz njih je pronađen nakit i satovi vrijedni oko 500 tisuća eura te oko 57 tisuća eura u gotovini. – Ovo je prvi put da smo u Austriji uspjeli razbiti operaciju distribucije ukradene robe organizacije Pink Panther te uhititi sumnjivce – rekao je na konferenciji za novinare Ewald Ebner iz austrijske kriminalističke policije.

Zaplijenjeno je 18 luksuznih satova, od kojih je jedan vrijedan čak 53 tisuće eura. Satovi su u siječnju ukradeni iz zlatarnice u švicarskom Montreuxu. Državljanin Srbije navodno je doputovao u Austriju iz Beograda kako bi se našao sa tri ostala osumnjičenika. Austrijska policija je akciju izvela u suradnji s kolegama iz Belgije, Njemačke, Srbije i Švicarske. 

>>Uhićen Crnogorac D.V., član bande Pink Panther

>>Filmski bijeg: Član bande Pink Panther pobjegao iz zatvora

Komentara 28

CA
Car1994
18:57 10.02.2015.

Pravoslavac, Katolik i Jevrejin. Fali nam samo Mujo. :-D

BA
bajo2
19:16 10.02.2015.

sada ex premijer oblizuje usne.satovi,satovi ,satoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Avatar Abcda
Abcda
19:15 10.02.2015.

Kladim se da su svi sa Cro putovnicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije