Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tovarnik

Srbin automobilom htio u Hrvatsku unijeti 836 kutija cigareta

Ilustracija šverca cigareta
Foto: Jan Virović/24 sata
20.06.2014.
u 10:47

Cigarete su oduzete, a državljanin Srbije će odgovarati zbog izbjegavanja carinskog nadzora

Na cestovnom graničnom prijelazu Tovarnik, u osobnom vozilu Renault megane, kojim je upravljao 37-godišnji državljanin Srbije, carinici i policajci su pronašli skrivenih 836 kutija raznih vrsta cigareta.

Cigarete su oduzete, a državljanin Srbije će odgovarati zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

>> Škija je opet u modi. Samo, kako s njom preko granice?

Ključne riječi

Komentara 3

TH
thekurcula
10:08 22.06.2014.

I ovo je vama vest! 836 kutije su 83 šteke i još jedna načeta. Jedna lepa količina za šverc, i ništa više! Platiće kaznu za pokušaj ilegalne trgovine i gotovo. Vi se rastrubili kao da je pokušao da prenese 836 kg kokaina

TH
thekurcula
10:11 22.06.2014.

Međutim, komično u celoj priči je to što se najverovatnije radi o "hrvatskim" cigeretama koje Srbija, pod pritiskom EU, mora da uvozi da bi tako održavala hrvatsku duvansku industriju i koji su u Srbiji jeftiniji samo zbog niže akcize! Ko je tu veći lopov, dakle? Ovaj sitni švercer koji pokušava da preživi tranziciju ili vlade raznih zemalja koje se bave ovakvim zaumnim trgovačkim manevrima i pritiscima?

TH
thekurcula
14:18 22.06.2014.

I da dodam i ovde: jedna slika zamenjuje 100 reči! Lepo vidimo ovde tih 836 kutija cigareta tako dan je dovoljan jedan tek letimični pogled na ovu stranicu da shvatimo o kakvom se osujećenom teškom zločinu radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije