Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Padali šamari

Srbiju uznemirila snimka, reagirao i ministar: Policajac brutalno nasrnuo na privedenog

Policajac šamarao privedenog
Foto: Facebook screenshot
16.04.2020.
u 09:46

Video prikazuje kako policajac šamara privedenog muškaraca na zadnjem sjedištu policijskog vozila.

Burne reakcije u Srbiji izazvala je snimka koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj je prikazano kako policajac šamara privedenog muškaraca na zadnjem sjedištu policijskog vozila.

Incident se navodno dogodio u beogradskom naselju Vračar nakon što je policija privela 42-godišnjaka koji je u pijanom stanju izazvao nered na ulici. Ujedno, kršio je i odredbu o zabrani kretanja tijekom policijskog sata.

 

Reagirao je i ministar unutarnjih poslova Srbije.

- Snimka koja se pojavila na društvenim mrežama, na kojoj se vidi nedolično ponašanje policijskog službenika, nije slika policije kakvu želimo. Tražio sam od Sektora unutrašnje kontrole da detaljno ispita postupanje policijskog službenika - navodi se u objavi ministra Nebojše Stefanovića.

Ključne riječi

Komentara 4

KI
kimi
10:54 16.04.2020.

Čovek je išao od auta do auta i lomio retrovizore. Imao je mnogo ali baš mnogo sreće da ga je uhvatila policija a ne neki od vlasnika automobila.

IV
ivanjoksimovic
23:01 17.04.2020.

Mrtav pijan izazivao nered. Onda se pravio blesav da nema licnu kartu i zaboravio kako se zove. Sreca njegova da ga je dohvatila policija a ne milicija Slobina ili Titova. Vece batine je taj zasluzio.

SS
Silver_surfer_
10:11 16.04.2020.

Aha a kad Daruvarac šamara ženu u lokalu treba ga ubit.. Kad huligani u Splitu nabiju dedu na terasi treba ih ubit.. Kad se majmuni potukU na stadionu treba ih ubit NAROD TRAŽI PRAVDU... Kad policajac radi reda i šamara OPET GA TREBA UBIT vi se ljudi morate dogovoriti sami sa sobom ŠTO ŽELITE...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije