Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Srbijanskom huliganu tri godine i tri mjeseca zatvora

huligan
08.03.2011.
u 14:09

Četvorica srbijanskih huligana koji su izazvali nerede i prekid nogometne utakmice Italija - Srbija kažnjeni su zatvorom

RIM – Na tri godine i tri mjeseca zatvora osuđen je danas u Genovi srbijanski huligan Ivan Bogdanov, jedan od četvorice optuženika za izazivanje sukoba na stadionu Ferraris u Genovi, zbog kojih je 12. listopada prošle godine prekinuta nogometna utakmica Italija – Srbija.

Sutkinja Annalisa Giacalone osudila je i ostalu trojicu srbijanskih huligana. Daniel Janjić osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora, Nikola Kličović na tri godine zatvora i Srđan Jovetić na dvije godine i šest mjeseci zatvora.

Svoj četvoricipriznate su olakšavajuće okolnosti. Sud je prihvatio kazne koje je tražila javna tužiteljica Cristina Camaiori.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:05 08.03.2011.

Dobro su ga oderali.

OB
-obrisani-
19:36 08.03.2011.

+ - 08.03.2011. u 18:05h Kosovo_je_srce_Albanije je napisao/la: Dobro su ga oderali. --------------------------------------------------------------------- A jesu li ga...?!!! Samo kada si ti to rekao...!!! Sve u svemu neka su ga i kaznili, dripčina jedna ide pa pravi krš i lom poo Evropi, i treba takve zatvarati jer im nije mesto među normalnim ljudima koji dođu sa decom da gledaju fudbalsku utakmicu!!!.

CA
CaptainAmerica
20:17 08.03.2011.

znaci od danas je srbija do genove...jar sada imaju srbe koji tamo zive...hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije