Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije odlaska u Haag

Srbijansko pravosuđe će dozvoliti Mladiću posjet kćerinom grobu

28.05.2011.
u 19:30

Beogradsko je tužiteljstvo za ratne zločine dozvolilo Ratku Mladiću posjet grobu kćeri koja je 1994. počinila samoubojstvo

BEOGRAD - Tužiteljstvo za ratne žločine i istražni sudac načelno su se usuglasili s molbom Ratka Mladića da posjeti grob svoje kćeri Ane koja je počinila samoubojstvo očevim pištoljem 1994., ali konačna odluka o tome donijet će se "ovisno od procjene sigurnsonog rizika koju će dati mjerodavne službe", rečeno je danas Tanjugu u Specijalnom sudu, a objavljuju brojni mediji u Srbiji. Iako su i sud i tužiteljstvo složni da se Mladićevoj molbi udovolji, to je malo vjerojatno jer je za to potrebno veliko osiguranje, pojašnjavaju iz suda. Ratku Mladiću su do sada ispunjeni gotovo svi zahtjevi, podsjetio je Tanjugu zamjenik tužitelja za ratne zločine Bruno Vekarić i dodaje kako je Mladić dobio televizor koji je tražio, kao i jagode, dok će mu ruske klasike pisaca, Gogolja, Turgenjeva i Dostojevskog, donijeti obitelj prilikom posjete. Tanjug doznaje kako je Mladić tijekom saslušanja Vekariću rekao da će u Haagu svima reći da je on "dobar čovjek, i da je fin". - Oprosti što sam na tebe išao đonom, ti si godište kao moj Darko i baš si simpatičan - rekao je tada Mladić zamjeniku tužitelja.

Komentara 10

Avatar Idler 3
Idler 3
23:21 28.05.2011.

A kaj mu je to posljednja želja >;-))

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
23:40 28.05.2011.

prestanite nas više izvješćivati kako taj č**** pravi budalu od srpskog pravosudnog sustava! nećemo u EU s tom g****!

MM
Mladen Miletić
19:58 28.05.2011.

Beogradsko je tužiteljstvo za ratne zločine dozvolilo Ratku Mladiću posjet grobu kćeri koja je 1994. počinila samoubojstvo, \"tvrde neki koji moraju tako\" da se nebi od gebnerala koji če biti optužen za zločine napravila i žrtva ! Zločinac general on je izvršioc ili kako bi se točnije reklo nalogodavac a komandu dobija od predpostavljenih generalu .. Tako da su zločinci i Predsjednici kojni izdaju naređenja a i ministri \"obrane\".. Tako ni Amerikanci nemaju ministra napada-ja nego ministre obrane .. Tako da ispada da je najbolja odbrana sami napad ! Po toj formuli tko je zločinac još ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije