Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJE
Povratak na članak

Srbijanski ministar Vulin i dalje tvrdi da je u Hrvatskoj bio građanski rat i da su Srbi protjerani

"Stav HDZ-a, Vlade i svih državnih institucija oko te teme je sasvim jasan. Nikakav građanski rat, nego upravo ono što su hrvatski branitelji u Domovinskom ratu učinili, a to je obranili Hrvatsku od agresije"

Komentari 160

Avatar heyhay
heyhay
21:18 03.10.2017.

Tvrdi on i da je Kosovo u srbiji pa laže sam sebe. HaHa

VL
SA
samograd
21:52 03.10.2017.

Srbi protjerani??!!!Zar je netko.protjerao Srbe iz Hrvatske ?U Hrvatskoj živi 3 % Srba i imaju abnormalna prava sa obzirom na brojnost nikad ih nije živjelo više od 3 % nekad davno jest u prošlom stoljeću ,nekamo su otišli .Vjerovatno trbuhomm za kruhom na traktoru u bijeli svijet .Ima par redaka na Googlu o tome !

VL
BA
bakulušić
21:47 03.10.2017.

Zašto tražite Vulina? Pa na ovome portalu ih ima stotine, pišu svašta, govore svašta, lažu više nego Vulin...tu, u našem dvorištu. Zašto tražite Vulina?

VL
LU
Lujo123
23:42 03.10.2017.

Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“ Posted on april 5, 2013by Crnogorska pitanja Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

VL
TT
TTjac
22:31 03.10.2017.

Sigurno će sad promjeniti mišljenje...Pa provokacija mu je stil i u tome uspijeva, jer mu se daje na važnosti. Sad će još i više to forsirati, a mi ćemo svirati k..., jer može govoriti kaj hoće.

VL
KA
kamenjar0404
22:21 03.10.2017.

Isprasili smo ih i porazili,ubili u pojam i pokazali kakve su kukavice srpski agresori i ako opet pokusate isto ce vam biti !!!! Ne placite vise ko pic.kice !!!!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:34 03.10.2017.

Pa dajte nas prekinite umarati izjavama nekog politicara zemlje treceg svijeta. Koga to vise zanima, prvenstveno jer svi znamo sto ima za reci...Njegovi su iz nasih krajeva u koje su dosli bjezeci pred Turcima pobjegli nazad u srbiju. Dakle nisu ni izbjeglice, pogotovo ne prognanici, nego povratnici. Jedini je problem da je (kako je njihovi knjizevnici nazivaju) mala zemlja seljaka na brdovitom Balkanu sve manja i manja, uskoro ce protjerani Nijemci iz vojvodine zatraziti povrat svoje imovine, pa nema mjesta za sve te povratnike. Nema vise izmisljenih i dobro placenih zanimanja na podrucju cijele bivse drzave (JNA, Milicija), pa nema ni posla....

VL
IL
ilijan
22:28 03.10.2017.

Vulin je provokator

VL
ZG
ZGexil
21:45 03.10.2017.

pita se vulin gdje su hrvatski srbi? kakvo pitanje, kaj se dela blesav ? dobar dio ih je zbrisal zbog "grižnje savjesti" i počinjenog zla i zločina u Hrvatskoj, neki pak zbog srpske propagande o Ustašama koljačima te na nagovor i zapovjedi svojih voždova. neki su pak zgaženi u bežaniji od "sopstvenih" srpskih herojskih vojnih snaga u natjecanju, bolje, bežaniji "traktorijada kolovoz 95" poznata kao Oluja. ali to vulin i sam zna najbolje. u ostalom, kako došli tako i prošli.

VL
TR
tramontana
22:26 03.10.2017.

Vulin, Vučić and četnička comp. ovakvim istupima pokušavaju podjeliti krivnju za rat, a time abolirati i sebe kao huškače rata. U tome im je pomogla hrvatska politika , pozivajući ih u Hrvatsku. Oni samo koriste nedorečenost hrvatske , a trebalolo im je dati do znanja da nisu poželjni u HR. I priča bi bila završena.

VL
DU
Deleted user
22:25 03.10.2017.

Ahh, Vulin. Evo ti odgovor. Te “nesrecne” Srbe je vecinom ubila legitimna Hrvatska vojska prilikom pljacke, razbojstva i pokusaja osvajanja Hrvatske zemlje. Nesto tipa filma “Sedmorica velicanstvenih”. Zato sada ne kukajte vec skupljajte lovu za platiti odstetu Hrvatskoj

VL
AR
anica.rendulic
23:52 03.10.2017.

Ako su Srbi bili protjerani onda je Hrvatska prva i jedina država na svijetu u povijesti čovječanstva koja ih je na sasvim siguran, kulturan i potpuno luksuzan i fini način isptatila na povratak kučama u svoju Otadžbinu od kud su i došli. Osim aviona i željezničkih vlakova, omogučena i stavljena su im sva moguča prevozna sredstva na raspolaganje, kao npr. - traktori s punim do vrha natrpanim prikolicama - kamioni - auti - pa opet sami traktori popljačkani od protjeranih Hrvata s hrvatske zemlje. Sve se to jako dobro i slikovito putem svjetskih medija mogao vidjeti po cijelome svijetu. Da je tome tako i međunarodni Sud je k tome još to isto potvrdio. Molim lijepo šta hočete još? Dakle, Vuline svjetska laživčino, "Ako laže koza ne laže rog", a tvoje bale možeš pričati samo čači svome.

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:29 03.10.2017.

ja tvrdim da on nije pametan, nije lijep, i da lijepo ne mirisi. i jos k tome ne govori istinu. i nije heterosexualac!!! i nosi subaru

VL
NV
NV
22:37 03.10.2017.

Hr upitila oštar prosvjed a Vulin nije promijenio stav! Stvarno gnusno od njega. E sad da vidimo što premijer Pupi ima reć!

VL
DU
Deleted user
21:58 03.10.2017.

hajde dosta vise medijskog prepucavanja sa cejenima, prekinite diplomatske odnose, uvedite vize....i.nek onda laju na mjesec....

VL
JK
ja-kan
21:26 03.10.2017.

Razlog ovakvih Vulinovih antihrvatskih govora punih mržnje je taj što je on etnički Rom pa velikosrpskim ekstremizmom pokušava da minimizra tu činjenicu. Tako je nekada radio i Slobin "mađar" Kertes.

VL
AD
Aderton
07:44 04.10.2017.

pa i bivši premijer je govorio o građanskom ratu, pa što se čudimo ako tamo neki četnik govori isto. trebamo mi počistiti u svom dvorištu.

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
21:40 03.10.2017.

Dragi Beogradjani od polapameti, nema se tu sto govoriti, sud u Hagu je sve pokuaso ali nije mogao protiv istine. Hrvatska je napadnuta, legalno se bilo braniti i u cijelom ratu je poubijano oko stotinjak Srbskih civila. Zalosno za njihh i njihove obitelji- ali sveukupno je Oluja i akcije prije nje cista . Zasto su krajevi popa Djujica pusti i zasto je doslo do traktorijade, to vi znate bolje od nas. ( P.S ljudi su iz Vukowara bjezali sa najlonkom u ruci- noje bilo punih slepera i traktora )

VL
BU
Budak
21:34 03.10.2017.

Nisam znao da je slonić Dumbo postao srpski ministar obrane. Kako misli protjerani? Ja sam mislio da je to smotra "Belarus" traktora?!

VL
TO
tomislav71
00:00 04.10.2017.

Arsenije čarnojević doveo Slobo vratio kući.Vuline žali se Slobodanu i održavaj traktor da ti posluži za put do Turske.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.