Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Kosova Albin Kurti

Srbija živi u prošlosti, njezini mediji siju sjeme novih sukoba

11.06.2023.
u 18:11

"Smatram da predsjednika Srbije Vučića moramo smatrati odgovornim za njegove postupke, a ne da se ponašamo prema njemu kao prema zaštićenom medvjedu koji ne odgovara za ono što čini i koji pritom treba biti nagrađen".

Komentara 28

PR
prajdali100
18:49 11.06.2023.

Srbija će se kad- tad obračunati sa Vučićem i njegovim poltronima.Ničija nije bila do zore pa neće ni njegova.

Avatar votum
votum
18:26 11.06.2023.

Europa je isto smećarska politička tvorevina. Još od okretanja glave na rat u Hrvatskoj i BiH, jasno je da ih nije briga tko vlada, dok im drži tržište otvorenim i mirnim za pljačku. ...Europa dobro zna što i tko je Vučić, ali obećao je dati Kosovo i drži, mitom i korupcijom, otvorena vrata za europske "ulagače" i briga njih za demokraciju u Srbiji i Srbe i neke buduće sukobe. Tako su se slijepi pravili i kad je Rusija krenula na Ukrajinu preko Krima. Jednostavna je činjenica da su bivši kolonijalisti ko piranje u sve manjem bazenu. Ko se izvuče, izvuka se. Tko ne uspije, poslat će mu poruku Žao nam je... Tako da, nije ni Srbima lako. S jedne strane beskrupulozni domaći "ajkula", a s druge piranje iz EU. A brat rus ni sebi ne može pomoći... ..i tek ih čeka ono najgore.

ZA
!zagreb!
19:08 11.06.2023.

Šta pričate. To je jedna civilizirana dražava gdje na tv gledaš ubojice i prezentiraš ih kao uzore mladima. U EU takvu emisiju nije moguće emitirati po zakonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije