Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moskva nudi kredit

Srbija želi kupiti MIG-ove i dva najnovija helikoptera

MIG 29
Reuters/Pixsell
28.08.2013.
u 12:13

Srbija želi kupiti i ruski sustav protuzračne obrane S-350. Politika piše da je taj sustav specifičan jer može upotrebljavati rakete za gađanje bližih ciljeva tako da se ne troši raketa za gađanje na velikim daljinama.

Srbija želi kupiti šest aviona "MIG 29 M2", odnosno "MIG 35", a zainteresirana je i za kupovinu dvaju ruskih radara, kao i dva helikoptera "MI-171A2", piše Blic prenoseći Politiku.

List piše da im Moskva nudi "vrlo zanimljiv kredit" za kupovinu oružja. Zapovjednik srpskog zrakoplovstva Ranko Živak razgovarat će u Moskvi s predstavnicima kompanije MIG.

Srbija želi kupiti i ruski sustav protuzračne obrane S-350. Politika piše da je taj sustav specifičan jer može upotrebljavati rakete za gađanje bližih ciljeva tako da se ne troši raketa za gađanje na velikim daljinama radi pogađanja ciljeva na srednjim daljinama.

>>Hvalio se na Instagramu i doveo policiju do rekordne zapljene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije